actualitat

 • 24/07/2018

  Al setembre àmplia programació de cursos de formació d’atenció a les persones

  Al setembre Grameimpuls iniciarà el nou curs amb una àmplia oferta de certificats de professionalitat de la família de serveis d’atenció a les persones. FORMACIÓOCUPACIÓPERSONES

  Més de 120 persones tindran l’oportunitat, durant la programació 2018-2019 del CFO La Ginesta, de participar als diferents cursos de formació ocupacional i adquirir les competències en les diferents especialitats formatives, que els permetrà accedir a l’empresa ordinària, amb la titulació requerida pel desenvolupament de les tasques d’atenció a les persones.

  L’àmplia oferta formativa,  8 cursos, té com a objectiu formar a les persones participants, en situació d’atur, en especialitats com Dinamització Comunitària, Mediació Comunitària, Gestió de Trucades de Teleassistència, Atenció Sociosanitària de Persones Dependents en Institucions Socials i Atenció Sociosanitària a Persones al Domicili. Totes aquestes especialitats formatives estan associades als seus respectius Certificats de Professionalitat que acredita als participants la capacitació necessària per incorporar-se a un lloc de treball del sector. Per desenvolupar els cursos, el CFO La Ginesta compta amb un ampli equip de professionals de primer nivell en el sector, que seran les persones encarregades d’impartir la docència i donar el suport necessari d’acompanyament durant tot el procés formatiu, perquè els i les alumnes participants assoleixin amb èxit els objectius formatius.

  S’està treballant amb un ampli nombre d’empreses del territori, per a la seva col·laboració en l’acollida d’alumnes en pràctiques del cursos programats i la seva possible incorporació a un lloc de treball.

  L’objectiu d’aquesta programació és capacitar i millorar l’ocupabilitat de les persones i oferir a les empreses del sector, personal qualificat, per això a aquesta programació el CFO La Ginesta amplia les especialitats formatives i ofereix nous cursos. Les inscripcions es poden realitzar a Grameimpuls, SA del c. Rafael Casanova, 40 de dilluns a divendres de 8 a 15 h. a partir del 3 de setembre, també des del web www.grameimpuls.cat a l’apartat de formació.

  Aquests cursos estan subvencionats a través de l’Acord Marc de serveis de Formació Professional per a l’Ocupació en Serveis d’Atenció a la Persona, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls, SA. Aquesta programació està en tràmit d’adjudicació.

  compartir

 • Notícies relacionades

  Arrenca la segona edició de l’acció formativa IRIA

  Una quinzena de dones participen en aquest itinerari que les permet formar-se en oficis tradicionalment masculinitzats
  19/10/2018