actualitat

 • 29/06/2017

  Un grup de quatre alumnes que l'any passat i aquest any han realitzat el curs de Sommelieria de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) viatjaran a mitjan de juliol a Itàlia per a realitzar pràctiques professionals. Durant un mes, els i les alumnes faran una estada a la regió de Calàbria, on podran posar en pràctica la formació que han rebut a Grameimpuls, a través de l’ERESC. Aquestes pràctiques es realitzen en el marc del programa Erasmus +.

  Els i les participants viatjaran a aquesta zona del sud d’Itàlia, famosa per la seva vocació agrícola i gastronòmica i realitzaran les pràctiques a dos cellers i un restaurant del municipi de Rossano Calabro. La beca inclou les despeses del viatge en avió, l’estada i diners de butxaca per a dietes.

   

  Fomentar la mobilitat

  L’estada tindrà lloc des del 16 de juliol a 16 d’agost i s’emmarca al programa Erasmus +, subvencionat per la Comissió Europea. La iniciativa té la vocació de fomentar projectes de mobilitat amb finalitat educativa per a diferents tipologies d’estudiants, entre ells, persones que han obtingut el certificat de professionalitat, com les quatre que han realitzat el curs de Sommelieria. 

  La intenció és estendre aquest programa a altres cursos. El projecte es fruit d’una col·laboració entre Grameimpuls i l’associació Mundus – Un Mundo a tus Pies de Santa Coloma. 

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Les botigues en línia centren la formació empresarial de l’abril

  L’acció, 'Vull vendre per Internet, per on començo?', està adreçada a comerciants tradicionals i empreses
  16/03/2018
  Etiquetes:

  Una trentena de persones amb discapacitat participaran en un programa d’inserció laboral

  El projecte contempla el seu acompanyament en el moment de la contractació a l’empresa ordinària
  15/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018