actualitat

 • 18/12/2017

  Arrenca una nova convocatòria del projecte Treball als barris

  Destinat a la millora social, econòmica i urbana de persones en situació d’atur.  FORMACIÓOCUPACIÓPERSONES

  La nova convocatòria del projecte Treball als barris ja està en marxa. Es tracta d’un conjunt de programes d’acompanyament a la inserció, formació i treball i experienciació laboral, que està destinat a la millora social, econòmica i urbana de persones en situació d’atur. 

  Vinculat a la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya, el projecte – que arriba a l’onzena convocatòria – permet millorar l’ocupabilitat de les persones que participen, facilitant l’accés al mercat de treball a través de la contractació a l’empresa ordinària.

  En aquesta nova convocatòria s’hi destinen 2,4 milions d’euros per executar 7 programes que beneficien a més de 1.000 persones en situació d’atur. En concret, es desenvoluparan 3 dispositius d’inserció laboral per a col·lectiu vulnerables –com ara els joves, les dones o les persones aturades de llarga durada i majors de 45 anys –, el projecte de la Casa d’Oficis de la Vinya d’en Sabater, programes de formació i plans d’ocupació, entre d’altres.

  El projecte Treball als Barris es va posar en marxa l’any 2007 a Santa Coloma i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls, SA.

  compartir

 • Notícies relacionades

  Les botigues en línia centren la formació empresarial de l’abril

  L’acció, 'Vull vendre per Internet, per on començo?', està adreçada a comerciants tradicionals i empreses
  16/03/2018
  Etiquetes:

  Una trentena de persones amb discapacitat participaran en un programa d’inserció laboral

  El projecte contempla el seu acompanyament en el moment de la contractació a l’empresa ordinària
  15/03/2018

  L’empresa simulada de Grameimpuls participa a la 13a fira SEFED

  L’alumnat dona a conèixer els seus productes al mercat amb un expositor propi
  14/03/2018