actualitat

 • 18/07/2017

  La primera edició dels Cursos a la fresca que ha organitzat la UNED de Santa Coloma ha tingut molt bona acollida. Prop d’una vintena d’alumnes han participat en el curs Iniciació a les tècniques d’intervenció cognitives-conductuals que s’ha impartit durant el mes de juliol. L’èxit de participació assegura la seva continuïtat l’estiu vinent. 

   

  El curs, de 8 hores, s’ha realitzat durant 4 sessions – 4, 5, 11 i 12  de juliol – de dues hores cadascuna. Amb un caràcter eminentment pràctic, la formació ha estat impartida pel psicòleg i docent de la UNED, Félix Fernández Mora. El perfil de les persones que han assistit és el d’un/a estudiant de psicologia de la UNED, tot i que també hi ha hagut alumnes que estudien a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

  Continuïtat garantida

  La bona acollida que ha tingut aquesta primera edició garanteix la seva continuïtat. De moment, els Cursos a la fresca es tornaran a programar el mes de juliol vinent. També s’està estudiant replicar la part més pràctica del curs Iniciació de les tècniques d’investigació cognitives-conductuals de cara a la tardor.   

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Les botigues en línia centren la formació empresarial de l’abril

  L’acció, 'Vull vendre per Internet, per on començo?', està adreçada a comerciants tradicionals i empreses
  16/03/2018
  Etiquetes:

  Una trentena de persones amb discapacitat participaran en un programa d’inserció laboral

  El projecte contempla el seu acompanyament en el moment de la contractació a l’empresa ordinària
  15/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018