actualitat

 • 30/01/2017

  Grameimpuls en col·laboració amb l’Associació Mundus, inicia el projecte de mobilitat Erasmus + “GRAMENET STEP OUT”.

  El projecte GRAMENET STEP OUT (GSO) preveu la mobilitat en pràctiques en empreses  europees, en dues fases, 2017 i 2018, d’un total de 6 alumnes que hagin realitzat un certificat de professionalitat d’alguna de les especialitats formatives que ofereix Grameimpuls a la seva programació.

  Els alumnes participants del projecte GSO podran realitzar una estada d’un mes de pràctiques en una empresa d’Itàlia o de Polònia, on podran complementar els coneixements tant de l’ofici com de l’idioma adquirits durant el seu període formatiu.

  Prèviament a l’estada a l’estranger, les persones participants han de realitzar un mòdul de 20 hores d’anglès, italià i/o polac. També es realitzaran mòduls formatius d’interculturalitat, prevenció de riscos i orientació laboral.

  Els participants tindran un seguiment, durant l’estada a l’empresa d’acollida, per part de l’equip de professionals de Grameimpuls i de l’Associació Mundus.

  Tot el procés de formació, trasllat, estada i manutenció està subvencionat pel programa Erasmus + i són  Grameimpuls i Mundus qui realitzen les gestions amb el país i empreses on es realitzaran les pràctiques.

  La participació en aquest projecte de pràctiques a l’estranger és un valor afegit als certificats de professionalitat que ofereix Grameimpuls, per a la millora de l’ocupabilitat dels participants. Els certificats de professionalitat que es poden acollir al projecte GRAMENET STEP OUT, són els associats a les especialitats d’Hostaleria, Administració i Gestió d’Empreses, Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Comerç i màrqueting, Instal·lació i manteniment en edificis, entre d’altres. 

  El projecte GRAMENET STEP OUT, està subvencionat per la Comissió Europea a través del Servei Espanyol per a la Internacionalització de la Educació (SEPIE), Organisme Autònom depenent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, actuant com a Agència Nacional de gestió, difusió, promoció i estudis d’impacte del programa Erasmus +.

  Mes informació a Grameimpuls al  carrer Rafael Casanova, 40 de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00 h.  

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a l’autoocupació s’amplia fins al 30 d’abril

  En total, es destinaran prop de 300.000 euros per a la creació de noves empreses
  22/03/2018

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018