actualitat

 • 4/11/2015

  Grameimpuls i el Centre de Normalització Lingüística L’HEURA (CNL’HEURA), amb el finançament de la Diputació de Barcelona, organitzen un seminari de comunicació a través del correu electrònic.

  Us concretem a continuació algunes dades del seminari:

  Correu electrònic: com comunicar millor. Escriure un correu correctament, de forma clara, precisa, formal, no és tan senzill. La llengua és la millor carta de presentació de l’empresa i els correus han de transmetre professionalitat i estar adequats als nostres interlocutors. Amb aquesta píndola formativa milloraràs la teva comunicació en català.

  Durada: 4 h
  Horari: de 14.30 h a 16.30 h
  Dies: dimarts 17 i dijous 19 de novembre

  L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviar un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, data de naixement, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018

  El 41% de les empreses creades a través Grameimpuls estan liderades per dones

  Aquestes noves empresàries destaquen per tenir un elevat grau de qualificació respecte els homes
  5/03/2018

  El centre del Riu, escenari de l’acte de presentació del programa Mentoring

  El tret de sortida per a la segona edició d’aquesta iniciativa serà el proper 15 de març
  2/03/2018