actualitat

 • 5/11/2018

  El BCIN Badalona acull una matinal Reempresa adreçada a emprenedors i cedents del territori

  Grameimpuls participa en aquesta jornada, que tindrà lloc el proper 15 de novembre de 10 a 14 hores EMPRENEDORIAPERSONES

  El BCIN Badalona (c. Marcus Porcius, 1) acull el proper 15 de novembre una matinal Reempresa. La jornada, que està programada de 10 a 14 hores, té com a objectiu posar en comú persones que volen reemprendre amb altres que volen cedir el seu negoci. La trobada està organitzada per Reempresa i la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la participació dels ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs, a través de l’empresa municipal Grameimpuls.

  La xerrada Reempresa: mercat d’oportunitats (10.15h) donarà el tret de sortida a un matí ple d’activitats, que inclourà les conferències Compra la millor empresa! i Com vendre la meva empresa?. La trobada també contempla un espai de networking (12h.) per tal que les persones que volen emprendre i les que volen cedir el seu negoci puguin fer contactes. La clausura està prevista a les 14 hores.

   

  Sense començar de zero

  Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, per al qual una o més persones reemprenedores accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres persones (cedents), en funcionament, per fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la, cosa que redueix la incertesa i el risc d’emprendre des de zero.

  Les persones interessades en participar en aquesta matinal es poden inscriure fent clic aquí o bé contactar amb el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, trucant al 93 466 52 24 o enviant un correu electrònic formacue@grameimpuls.cat

   

   

  compartir

 • Notícies relacionades

  Les visites a la Vinya d’en Sabater tornen al maig

  En total, s’han programat 7 sessions, 4 al maig i 3 al juny
  21/01/2019

  Torna el curs ‘Passió per la cuina’ d’hivern

  Les classes es realitzaran els dijous de 17.30 a 19.30 hores a l'edifici Canigó de l’Escola de Restauració
  18/01/2019
  Etiquetes: cuina , curs , Grameimpuls , gramenet , passió