actualitat

 • 5/07/2018

  El programa Mentoring arrenca la seva fase d’acompanyaments

  El Satur Narbón, com a mentor, acompanyarà a l'Eric Nebot, com a mentoritzat, en la seva fase inicial de posada en marxa del seu projecte empresarial. EMPRENEDORIA

  En la segona edició del programa Mentoring aquest passat mes de juny, es va dur a terme el primer ‘matching’ entre el mentor Satur Narbón i l’emprenedor Eric Nebot. El programa de Mentoring, que va arrancar a l’abril, encara té oberta la seva fase de captació de candidatures. 

  El programa posa en contacte professionals amb experiència empresarial, els mentors i les mentores, amb aquells/es que es troben en una fase inicial del seu projecte empresarial. De forma voluntària, els mentors i mentores acompanyen a les persones emprenedores oferint una visió i experiència necessària en les primeres passes del seu negoci. Impulsat per la Diputació de Barcelona i per la fundació Autoocupació, el projecte té un abast supraterritorial que inclou també possibles persones interessades de Sant Adrià de Besòs a més de les de Santa Coloma. 

  Si vols formar part de la xarxa de mentors/es o vols que t’acompanyi un/a mentor/a en l’inici del teu projecte empresarial, posa’t en contacte amb el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls al telèfon 934665224 o de manera presencial (Av. Generalitat, 99-101).

  Pots ampliar tota la informació i requisits del programa a l’apartat Mentoring del següent enllaç

  compartir

 • Notícies relacionades

  Restauració de Santa Coloma: a la cerca de la professionalització

  Gairebé 50 establiments participen en el programa de millores de la seva imatge
  20/07/2018

  Augmenta El Nombre D’emprenedors i Emprenedores a Santa Coloma

  Grameimpuls SA ha assessorat durant el primer semestre de 2018 un total de 292 projectes empresarials, liderats per 327 persones emprenedores.
  19/07/2018

  Subvenció de fins a 5.000€ pel traspàs de negoci

  Grameimpuls t’acompanya en la tramitació d’aquest ajut si has adquirit un negoci o tens pensat adquirir-ne un aquest 2018.
  11/07/2018