actualitat

 • 19/07/2017

  Els cursos del programa SEFED permeten a les persones que es troben en situació d’atur formar-se amb una metodologia d’aprenentatge que simula l’activitat d’una empresa, és a dir, reproduir situacions reals de treball. El Centre de Formació Ocupacional (CFO) La Ginesta de Grameimpuls ofereix la possibilitat d’aconseguir el certificat de professionalitat de nivell II en activitats de Gestió Administrativa en el marc d’aquest programa de formació.

  El curs està adreçat a persones que es troben en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants de feina. Per poder-hi accedir, a més, cal disposar de graduat escolar, graduat en ESO, cicles formatius o certificat de professionalitat nivell I de la família professional administrativa o bé nivell II d’una altra especialitat. En cas de no poder acreditar el nivell acadèmic requerit, s’haurà de superar una prova de nivell.

  Mòduls formatius

  La formació que ofereix La Ginesta inclou nou mòduls: Operacions administratives comercials (160 hores); Gestió operativa de tresoreria (90h), Gestió auxiliar de persona (90h), Registres comptables (120h), Gravació de dades (90h), Gestió d’arxius (60h), Ofimàtica (190h), Formació Complementària (20h) i Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80h). En total, 900 hores de formació. Un cop finalitzada, els i les alumnes aconsegueixen el certificat de professionalitat de nivell II.

  Pel que fa a les sortides professionals, les persones que assoleixen el curs poden treballar com a personal administratiu de comptabilitat en general, auxiliar administratiu de cobraments, de pagaments, de serveis de personal, de suport administratiu de compra i venda, entre d’altres perfils relacionats amb la gestió administrativa.

  El SEFED és un projecte de formació ocupacional subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat, Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Va néixer l’any 1987 amb la finalitat de formar persones a l’atur en el camp de l’administració i la gestió d’empreses. A Santa Coloma, el programa és gestionat per Grameimpuls. La formació es realitza al CFO La Ginesta (carrer Castella, s/n). 

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Les botigues en línia centren la formació empresarial de l’abril

  També està prevista una sessió sobre persones col·laboradores en xarxes socials
  16/03/2018
  Etiquetes:

  Una trentena de persones amb diversitat funcional participaran en un programa d’inserció laboral

  El projecte contempla el seu acompanyament en el moment de la contractació a l’empresa ordinària
  15/03/2018