actualitat

 • 27/06/2017

  L’oferta formativa de Grameimpuls del proper semestre ja està programada. Les sessions, adreçades a persones emprenedores i empresàries, són gratuïtes i serveixen per millorar les competències i habilitats, a més de ser espais de networking. La primera sessió d’aquest segon semestre està dedicada a Linkedin i s’ha programat per a l’11 de juliol.

  En l’àmbit de les xarxes social i l’optimització de les noves tecnologies també s’engloba el taller de 8 sessions dedicat a crear una botiga virtual. L’acció es desenvoluparà al llarg del mes de novembre ((7 i 9, 14 i 16, 21 i 23 i 28 i 30) i permetrà les persones assistents a conèixer les formes de comercialització electrònica per a la venda a internet.

  La programació formativa del segon semestre també inclou accions per millorar les habilitats socials amb la píndola Les noves habilitats directives del món global (3 d’octubre) o per a la creació d’empreses i normativa, com la sessió 10 coses +++ que els autònoms han de saber (20 de setembre) i Normativa i responsabilitats de les pàgines web i botigues on-line (13 i 20 de novembre). Com guanyar diners: models de negoci a internet i Treballem molt per guanyar poc, ambdues sobre estratègia i finances, completen el programa.

   

  Accions gratuïtes prèvia inscripció

  Totes les formacions es realitzaran al Servei de Foment Empresarial, Avinguda Generalitat, 99-10. L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment o bé enviant un correu a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

   

  La formació està organitzada per Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià del Besòs, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Fons Social Europeo i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.  

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018

  El 41% de les empreses creades a través Grameimpuls estan liderades per dones

  Aquestes noves empresàries destaquen per tenir un elevat grau de qualificació respecte els homes
  5/03/2018

  El centre del Riu, escenari de l’acte de presentació del programa Mentoring

  El tret de sortida per a la segona edició d’aquesta iniciativa serà el proper 15 de març
  2/03/2018