Recerca avançada


Etiqueta

fons de comerç

Oberta la convocatòria de subvencions amb ‘grames’ adreçada a estimular el comerç local

L’Ajuntament de Santa Coloma ha obert la convocatòria d’ajuts amb grames destinada a estimular el comerç. Es destinaran 90.000 grames (una grama equival a un euro) per subvencionar despeses d’obertura de nous comerços, activitats de serveis de restauració, despeses d’activitats en general que vulguin aplicar criteris de compliment de consum responsable i despeses d’innovació en locals buits situats a l’entorn del Mercat Sagarra. Les sol·licituds s’han de presentar abans del 30 de setembre. 


Les operacions intracomunitàries

Els intercanvis comercials intracomunitaris estan regulats per una normativa específica que afecta a exportadors i importadors.


El fons de comerç de l'empresa

Una de les parts més valuoses d'un negoci són els seus elements intangibles.


‘Com fomentar les habilitats comercials’, nova acció formativa a Grameimpuls

La sessió està orientada a persones emprenedores, gerents, responsables de venda i màrqueting i qualsevol persona que estigui en contacte amb el client


La utilitat dels informes comercials

El progressiu creixement del mercat d'informació comercial gràcies a Internet, ha permès reduir dràsticament el preu que es paga per ella.


Qualitat i bones pràctiques a l’activitat econòmica i comerços

Sessió sobre quines són les normes que s'han de tenir en compte en la relació amb els clients i proveïdors i que són identitat del comerç de proximitat qualitatiu.