Recerca avançada


Etiqueta

jornada cooperativisme

Can Sisteré acull una jornada sobre consum conscient i responsable

El consum és una eina fonamental de canvi social. Aquest és el punt de partida de Tens més opcions per transformar el teu consum, la Jornada sobre cooperativisme i economia social que organitza l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord el proper dimarts 27 de juny al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma (18 hores). 


El cooperativisme, protagonista de l’hora del conte a la biblioteca Can Peixauet

La biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma ha acollit aquest dimecres al vespre una hora del conte dedicada al cooperativisme i als valors de l’economia social. L’activitat, organitzada per Grameimpuls, s’emmarca en el programa d’Ateneus Cooperatius, del qual forma part Santa Coloma a través d’aquesta empresa municipal. 


Grameimpuls organitza una formació sobre cooperativisme adreçada a gestories i assessories

A Catalunya, l’economia social i cooperativa genera prop del 6% del PIB i proporciona ocupació directa a unes 150.000 persones, amb presència a serveis estratègics com serveis a les persones, energies renovables o agroalimentari. Aquesta forma empresarial ha demostrat ser un model eficient i eficaç i ha estat un dels models de gestió més resistents durant la crisi, generant llocs de feina amb valors igualitaris i integradors.


L'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord us convida a participar a la IV Jornada Financoop

Xarxa que impulsa i promou l'accés al finançament a les empreses de l'Economia Social i Cooperativa


L’exposició ‘Memòria Cooperativa’ aterra a la biblioteca de Can Peixauet

L’exposició Memòria Cooperativa, el somni viscut de la cooperació social es trasllada aquest divendres, 28 d’abril, a la biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma, on s’hi estarà fins el proper 15 de maig. La mostra, que fins ara s’ha pogut visitar a la biblioteca del Fondo, repassa la història del moviment cooperativista i forma part de les accions previstes en el marc del Programa d’Ateneus Cooperatius 2017, del qual forma part Santa Coloma. 


Grameimpuls organitza una jornada per reivindicar el potencial de les cooperatives

La cooperativa ha demostrat ser el model d’empresa amb més resiliència en temps de crisis. Aquesta és la idea que més s’ha repetit aquest dimarts durant la jornada sobre cooperativisme i economia social organitzada per Grameimpuls a la biblioteca del Fondo de Santa Coloma. L’acte, que s’emmarca en el Programa d’Ateneus Cooperatius 2017, ha servit per destacar el paper del cooperativisme i de l’economia social i solidària en el món empresarial actual. 


Exposició d'orígens i memòria del cooperativisme

Santa Coloma de Gramenet torna a acollir l’exposició sobre orígens i memòria del cooperativisme de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.


Festa de presentació de l’Ateneu Cooperatiu BNord

El proper diumenge 19 de març a les 18.30, a la cooperativa La Sargantana, tindrà lloc una festa de presentació de l’Ateneu Cooperatiu BNord,  del que en forma part l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de l’empresa municipal Grameimpuls.


Posada en marxa de l'Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord

A la cooperativa La Sargantana de Badalona s’ha fet aquest dilluns 27 la presentació oficial de l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord (Ateneu BNord).


Es posa en marxa la Xarxa d’ateneus cooperatius del Barcelonès Nord

Grameimpuls participarà en aquest nou projecte, que té com a objectiu afavorir la viabilitat de la creació d'empreses d'economia social i cooperatives.

 


Itinerari i Pla d'Economia Social i Solidària

Grameimpuls organitza un itinerari orientat a persones amb iniciativa i inquietuds socials i col·lectives per fomentar l'emprenedoria social.


COOPERATIVES DE TREBALL ASSOCIAT

La facturació a través de les cooperatives de treball comporta unes despeses que sovint són inferiors a les obligacions fiscals que ha de suportar un treballador autònom.