Recerca avançada


Etiqueta

eresc

Unes 150 persones visiten l’ERESC i la vinya d’en Sabater dins de l’Open House 2017

Cap de setmana de portes obertes als edificis singulars de Santa Coloma. El festival d’arquitectura Open House ha permès aquest diumenge visitar la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i la vinya d’en Sabater. En total, unes 150 persones han passat per ambdós espais. 


La nova Escola de Restauració i la vinya d’en Sabater, obertes al públic per l’Open House

La nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i la vinya d’en Sabater seran aquest diumenge dos dels espais que es podran visitar a Santa Coloma en el marc del festival d’arquitectura Open House. L’edifici Canigó del recinte de Torribera, on s’ubica la nova ERESC es podrà visitar entre les 11 i les 14 hores. Per contra, les visites a la vinya es realitzaran en dos torns: un a les 11 i un altre a les 12 hores.

 


Obert el termini de sol·licituds per als cursos de formació ocupacional de l'Escola de Restauració

El període d’inscripció per als cursos de formació ocupacional d’hostaleria ja està obert. Sommelieria, Cuina, Direcció en restauració, Serveis de restaurant i Serveis de bar i cafeteria són les especialitats que s’ofereixen aquest any. Els cursos formen part de l’Acord marc, un projecte que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones en atur, mitjançant la millora de la seva ocupabilitat. 


L’ERESC obre el període d’inscripcions per als cursos adreçats a professionals de la cuina

L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) ofereix de nou aquest curs formació contínua i monogràfics per a persones professionals de la cuina i l’hostaleria. Els cursos, que es realitzaran a la nova seu de l’escola, a l’edifici Canigó, començaran el mes de novembre. Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines centrals de Grameimpuls.


El curs Passió per la cuina, ara també els dilluns

El curs Passió per la cuina s’oferirà també els dilluns. Per primera vegada, l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls, doblarà les places que normalment posa a disposició de les persones aficionades a la cuina i programa una altra sessió els dilluns a la tarda (de 17.30 a 19.30h). Aquest segon curs, que compartirà el contingut del curs que arrenca aquest dijous, comencen el 9 d'octubre.


Grameimpuls posa en marxa 'Degusta al Canigó', un nou programa formatiu per a joves

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), posa en marxa un nou programa a la ciutat el projecte d’inserció Degusta al Canigó adreçat a joves menors de 30 anys. El programa formatiu, que serà d’un any, inclourà l’obtenció del Certificat de Professionalitat (CP) nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar. Aquesta possibilitat és la primera vegada que es posa en funcionament.


El casal Cuina’t l’estiu s’acomiada fins l’any vinent

El casal Cuina’t l’estiu ha tancat les portes amb un balanç molt positiu. Després de quatre setmanes d’intensa activitat, els infants i els joves que han participat en aquesta edició s’han acomiadat d’un casal que els ha servit per apropar-se al món de la gastronomia d’una manera lúdica i divertida. 


MasterChef Júnior visita el casal Cuina’t l’estiu

MasterChef Júnior ha visitat aquest dijous el casal Cuina’t l’estiu, que es realitza a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Un membre del departament de càsting del popular programa de televisió ha entrat a les cuines per conèixer de primera mà l’activitat que els nens i les nenes realitzen entre els fogons. 


Santa Coloma estrena Escola de Restauració a l'edifici Canigó del recinte Torribera

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han inaugurat aquest matí la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ubicada al recentment rehabilitat pavelló Canigó al Recinte Torribera. El nou equipament, gestionat per Grameimpuls, està destinat a la formació de professionals de la cuina i de la restauració; el centre també oferirà reciclatge per a professionals de la cuina, formació amb cursos diversos per a les persones aficionades a la gastronomia i casals d’estiu per a infants. A partir d’ara, en el nou equipament, es podran formar fins a 340 alumnes, quasi el doble que a l’edifici anterior de l’avinguda Primavera.


L'Escola de Restauració de Santa Coloma s'inaugura dissabte

L’alcaldessa Núria Parlon i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, presidiran aquest dissabte l’acte d’obertura de la nova Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls. El centre, ubicat al pavelló Canigó del Recinte Torribera, està destinat a la formació de professionals de la cuina i la sommelieria, el reciclatge de cuiners professionals i que també oferirà cursos per a aficionats a la cuina i activitats de restauració per al jovent.


L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS

El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.


Àmplia programació de cursos de formació a l’Escola de Restauració

Més de 100 persones hi participaran als diferents cursos de formació ocupacional de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls.


TORNA EL ‘PASSIÓ PER LA CUINA’

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més,  els cursos de cuina per a aficionats a l'espai "Passió per la cuina". 


VISITA A LES OBRES DE LA NOVA ESCOLA DE RESTAURACIÓ

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, van realitzar el passat 18 de juliol una visita oficial a les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració al Pavelló Canigó de Torribera. 


CASAL ‘CUINA’T L’ESTIU’

El 22 de juliol finalitza la tercera edició del casal ‘Cuina’t l’estiu’ que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma amb la participació de 30 nens i nenes entre 8 i 15 anys. 


Cuina't l'estiu 2016

Cuina't l'estiu i descobreix el món!

Grameimpuls organitza a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma la tercera edició del Casal de cuina ‘Cuina’t l’estiu’ que any rere any ha esdevingut tot un èxit. 


Àmplia programació de cursos de formació 2016 a l’Escola de Restauració Santa Coloma

Més de 120 persones tindran l’oportunitat durant la programació 2015-2016 de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) de participar als diferents cursos de formació ocupacional de les especialitats d’hostaleria, gestionats per la societat municipal Grameimpuls.


Curs de cuina per a professionals

Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza la 3a edició de Tècniques de cuina.


LA VINYA D’EN SABATER A FACEBOOK I TWITTER

El projecte vitícola ‘La Vinya d’en Sabater’ que es va posar en marxa fa uns tres mesos dóna un altre pas endavant des del punt de vista comunicatiu estrenant perfils a les xarxes socials.