Recerca avançada


Etiqueta

escola restauració

El casal Cuina’t l’estiu s’acomiada fins l’any vinent

El casal Cuina’t l’estiu ha tancat les portes amb un balanç molt positiu. Després de quatre setmanes d’intensa activitat, els infants i els joves que han participat en aquesta edició s’han acomiadat d’un casal que els ha servit per apropar-se al món de la gastronomia d’una manera lúdica i divertida. 


Santa Coloma estrena Escola de Restauració a l'edifici Canigó del recinte Torribera

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han inaugurat aquest matí la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ubicada al recentment rehabilitat pavelló Canigó al Recinte Torribera. El nou equipament, gestionat per Grameimpuls, està destinat a la formació de professionals de la cuina i de la restauració; el centre també oferirà reciclatge per a professionals de la cuina, formació amb cursos diversos per a les persones aficionades a la gastronomia i casals d’estiu per a infants. A partir d’ara, en el nou equipament, es podran formar fins a 340 alumnes, quasi el doble que a l’edifici anterior de l’avinguda Primavera.


Arrenca el casal Cuina’t l’estiu

Una trentena d’infants i joves han iniciat aquest dilluns el casal Cuina’t l’estiu, que organitza Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. El casal, que finalitzarà el proper 21 de juliol, està dedicat a la cuina i a les activitats de lleure.


Nou curs d’Operacions bàsiques de cuina adreçat a treballadors en situació d’atur

L’Escola de Restauració de Santa Coloma acollirà, a partir de juliol, un nou curs d’Operacions bàsiques de cuina. La formació ocupacional està adreçada a treballadors i treballadores majors de 16 anys en situació d’atur i ofereix els i les participants coneixements per a l’elaboració de plats de cuina bàsica, la conserva d’aliments i l’aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració, entre d’altres.


El Casal Cuina’t l’estiu arriba a la quarta edició estrenant seu a l’edifici Canigó

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració, organitza per quart any consecutiu el Casal Cuina’t l’estiu, que enguany es realitzarà a l’edifici Canigó del recinte Torribera. El casal de cuina se celebrarà del 26 de juny al 21 de juliol en horari de 9 a 15 hores i està adreçat a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. Cuina’t l’estiu serà la primera activitat que es realitzi a les noves instal·lacions de l’Escola de Restauració, que estarà en ple rendiment al setembre, coincidint amb l’inici de curs.


Places lliures per al curs d’Operacions bàsiques de restaurant-bar

El curs d’Operacions bàsiques de restaurant-bar de l’Escola de Restauració de Grameimpuls té encara places lliures. La formació, adreçada prioritàriament a treballadors i treballadores majors de 16 anys en situació de desocupació, ofereix a l’alumnat coneixements en muntatge i desmuntatge de menjador i bar i en preparació de menjar ràpid, com ara l’elaboració d’aperitius, plats combinats i entrepans.


Les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració van a bon ritme

Compte enrere per a la nova seu de l’Escola de Restauració (ERESC) de Grameimpuls. Les obres de l’edifici Canigó, ubicat al recinte Torribera, van a bon ritme. L’obertura de l’espai està prevista per a finals de juny, coincidint amb l’inici del casal Cuina’t l’estiu.


Els alumnes del Curs de Restauració aprenen a fer cuina de la Índia

Certificats de Professionalitat

Els alumnes del curs de Restauració de l'Escola de Restauració de Grameimpuls aprenen a cuinar diferents tipus i formes de menjar. En aquesta ocasió estan fent cuina internacional, concretament de la Índia. Aquest és un dels mòduls que els hi falta per finalitzar el certificat de professionalitat que els obrirà les portes del món laboral.
 


Imatges del Curs de Serveis de Restaurant

Programa Acord Marc

L'alumant del curs de Servei de Restaurant de l'Escola de Restauració de Grameimpuls ja ha començat el curs. Durant aquest tindran una formació de 590 hores tant teòrica com pràctica per adquirir els principals coneixements del servei a un restaurant.  Aquest curs està dins del programa Acord Marc.


ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL GREMI D’HOSTALERIA DE MATARÓ

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha impulsat un acord de col·laboració entre Grameimpuls i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb l’objectiu de formar professionals en l’àmbit dels serveis de bar i cafetería per a aquest territori.