Recerca avançada


Etiqueta

entrevista feina

L’Espai de Recerca Activa acull accions formatives orientades a millorar el procés de cerca de feina

L’Espai de Recerca Activa inicia aquesta setmana un nou cicle de píndoles formatives orientades a complementar i millorar el procés de cerca de feina. Les sessions són gratuïtes i estan programades per als divendres 8, 15, 22 i 29 de setembre.


Un 60% de les persones que inicien el curs d’infraestructures de telecomunicacions troben feina

Prop del 60% de les persones que van iniciar al març el curs de manteniment i muntatge de infraestructures de telecomunicacions han trobat feina. La formació, que va finalitzar el passat 30 de juny, s’ha realitzat al Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls. 


Grameimpuls inicia el procés d’informació per als/les joves fins a 29 anys per a cobrir 50 perfils

Grameimpuls inicia el procés d’informació per als/les joves  fins a 29 anys que hagin obtingut recentment (màxim 4 anys) una titulació universitària, cicle formatiu o certificat de professionalitat per cobrir una cinquantena de perfils professionals. En les properes setmanes, està previst iniciar un procés de contractacions en pràctiques.


Un 30% de les persones que han passat per l’Espai de Recerca de Feina han aconseguit un treball

El 30% de les persones que han passat per l’Espai de Recerca de Feina de Grameimpuls durant els darrers quatre mesos han aconseguit un treball. El programa, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, dura deu mesos i va adreçat a persones demandants de feina que es troben en situació de desocupació.