Recerca avançada


Etiqueta

passió per la cuina

Torna el curs ‘Passió per la cuina’ d’hivern

Els productes de temporada protagonitzen l’edició d’hivern de Passió per la cuina, el curs per a persones aficionades als fogons que arrencarà el proper 22 de gener. Les classes es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Les persones interessades podran escollir els dilluns o el dijous per fer les sessions.


El curs Passió per la cuina, ara també els dilluns

El curs Passió per la cuina s’oferirà també els dilluns. Per primera vegada, l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), gestionada per Grameimpuls, doblarà les places que normalment posa a disposició de les persones aficionades a la cuina i programa una altra sessió els dilluns a la tarda (de 17.30 a 19.30h). Aquest segon curs, que compartirà el contingut del curs que arrenca aquest dijous, comencen el 9 d'octubre.


Torna el curs ‘Passió per la cuina’ de tardor

Innovació i cuina tradicional són els ingredients principals de la nova edició del Passió per la cuina, el curs per a persones aficionades que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Les sessions es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’ERESC, i tindran lloc del 5 d’octubre al 30 de novembre.


TORNA EL ‘PASSIÓ PER LA CUINA’

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) posa en marxa, un any més,  els cursos de cuina per a aficionats a l'espai "Passió per la cuina".