Recerca avançada


Etiqueta

píndola formativa

L’Espai de Recerca Activa inicia aquesta setmana un nou cicle de píndoles formatives

Amb una sessió sobre l’avaluació dels interessos professionals arrenca aquest divendres les píndoles formatives de l’Espai de Recerca Activa. L’acció, que és gratuïta, té una durada de 3 hores (9.30 a 12.30h) i es realitza a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40).


L’Espai de Recerca Activa dedica una píndola a l'entrevista de feina

L’Espai de Recerca Activa de Grameimpuls acull aquest divendres 17 de novembre de 9 a 12.30 hores una píndola informativa sobre les l’entrevista de fiena. La sessió és gratuïta, prèvia inscripció. Aquestes accions formatives estan adreçades a persones que volen complementar el procés de recerca de feina.  


El Club de Feina dedica la formació de novembre al CV i a l’entrevista de selecció

El Club de Feina dedica les píndoles formatives de novembre al Currículum Vitae, l’entrevista de selecció i les noves tecnologies com a eines per a la recerca laboral. Les sessions, que són gratuïtes, estan orientades a millorar la cerca de feina i l’ocupabilitat de les persones en situació de desocupació. S’impartiran tots els divendres de 9 a 12.30 hores a l’Espai de Recerca de Feina (c. Rafael Casanova, 40).