Recerca avançada


Etiqueta

vinya sabater

Prop de 300 persones participen en el darrer cicle de visites guiades a la vinya d’en Sabater

Unes 300 persones han participat en el darrer cicle de visites guiades que s’han programat a la vinya d’en Sabater. L’activitat ha tingut lloc durant 7 caps de setmana seguits, entre els mesos de maig i juny i ha permès les persones participants gaudir d’aquest espai emblemàtic a peus de la Serralada de Marina. 


Finalitza la segona fase de plantació d’arbres fruiters a la Vinya d’en Sabater

La segona fase de plantació d’arbres fruiters a la vinya d’en Sabater acaba de finalitzar. Durant el mes de maig, s’ha procedit al plantat de 8 espècies, que se sumen a la dotzena que es van introduir l’any passat. Les tasques han anat a càrrec dels participants del programa de Treball i Formació. 


Tornen les visites guiades a la vinya d’en Sabater

El proper dissabte 6 de maig arrenca un nou cicle de visites guiades a la vinya d’en Sabater. L’activitat permet els visitants conèixer el projecte experimental de recuperació de la vinya i descobrir el passat vitivinícola de la ciutat de la mà de dos personatges emblemàtics com són en Pere Pascali i en Jaume Galobardes. Les visites són tots els dissabtes de maig, a més de diumenge 14 i els dissabtes 3, 10 i 17 de juny. 


La vinya d’en Sabater estrena sistema de rec sostenible

El mecanisme permet subministrar aigua gota a gota

La vinya d’en Sabater disposa, des de fa uns dies, d’un sistema de rec sostenible per millorar el rendiment dels ceps. El dispositiu, que també s’ha col·locat a l’hort, està distribuït per línies que poden subministrar aigua gota a gota de manera independent a cada planta, en funció de les necessitats de la varietat i la seva ubicació. 


VISITA DEL NOU DIRECTOR DE L’INCAVI A LA VINYA D’EN SABATER

El passat 23 de novembre una delegació de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, (INCAVI), encapçalada pel seu nou director, Salvador Puig Rodríguez va realitzar una visita de seguiment de la vinya experimental d’en Sabater.


Imatges del Curs de Sommelieria

Certificats de Professionalitat

L'alumnat del curs de Sommelieria de l'Escola de Restauració segueix amb la seva formació. Durant aquest certificat de professionalitat han realitzat diferents activitats per poder assolir uns bons coneixements en la matèria.
 


Propera incorporació de la Santa Coloma de Gramenet en la DO d’Alella

Vinya d'en Sabater

L’Ajuntament de Santa Coloma ha sol·licitat a la Comissió Rectora de la Denominació d’Origen Alella, la inclusió de la ciutat arran del projecte experimental de recuperació del patrimoni vitivinícola “Vinya d’en Sabater”, impulsat per l’Ajuntament i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls.


L'hort en la Vinya d'en Sabater

Dins l’objectiu de la recuperació de la vinya dels anys 70 observem que sempre s’ha mantingut una estreta relació entre l’hort i la vinya. Aquesta relació es deguda a una manca de camp agrícola per cultivar hortalisses. La vinya va ser un dels cultius històrics més importants en l’època. I la producció de vi una de les activitats econòmiques més importants.


40 JOVES PODRAN FORMAR-SE A LA CASA D’OFICIS DEL PROJECTE ‘VINYA D’EN SABATER’

Grameimpuls posa en marxa la nova programació de la ‘Casa d’Oficis d’En Sabater’. Un total de 40 joves es podran formar i realitzar treballs i serveis en benefici de la comunitat en les especialitats de dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, activitats auxiliars en conservació i millora de forests, activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió.


LA VINYA D’EN SABATER A FACEBOOK I TWITTER

El projecte vitícola ‘La Vinya d’en Sabater’ que es va posar en marxa fa uns tres mesos dóna un altre pas endavant des del punt de vista comunicatiu estrenant perfils a les xarxes socials.