actualitat

 • 24/07/2014

  El proper 18 de setembre organitzarem el seminari “Fes emprenedoria sostenible, fent economia social i cooperativa”.

  L'objectiu del seminari és incrementar les probabilitats d’èxit de la vostra iniciativa emprenedora facilitant eines per definir una estratègia de valor diferencial. L’economia social pot esdevenir una eina per enfortir i enriquir els vostres projectes emprenedors, és per això que volem animar-vos a veure l'emprenedoria des d'aquesta perspectiva.
  Al llarg de la jornada, els aspectes clau a treballar seran els següents: posicionament i difrenciació, l'enfocament al client, gestió de persones, inversió i finançament, programes de suport i, per últim, el procés de creació de la vostra empresa. El seminari tindrà lloc a l'edifici de Can Peixauet (Avinguda Generalitat, 99) el proper 18 de setembre de 16:00 a 20:00. Si estàs interessat pots inscriure't trucant per telèfon (934665224) o enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.

  Aquesta acció de suport a l'economia cooperativa, és fruit de l'acord signat a principis d'any amb AraCoop. Aquesta entitat té com a objectiu renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa a Catalunya, en els diversos àmbits econòmics, socials i territorials. El programa, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en el marc del macro projecte Catalunya Emprèn, es desenvolupa amb la Confederació i les federacions de cooperatives de Catalunya, la participació activa i la implicació d’entitats, organitzacions sectorials i territorials que desenvolupen activitats de foment de l’economia social i cooperativa, com és el cas de Grameimpuls.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  IKEA visita la nova seu de l’Escola de Restauració i La Ginesta

  La trobada permetrà obrir noves línies de col·laboració entre la multinacional i Grameimpuls
  16/02/2018

  En marxa la segona edició del programa Mentoring per a persones emprenedores

  La iniciativa posa en contacte persones que volen iniciar un negoci amb professionals amb experiència que els ajuden a desenvolupar-lo
  15/02/2018
  Etiquetes:

  Continua obert el període per tramitar els ajuts a la creació d’empreses

  Les persones interessades tenen fins al 30 de març per fer la sol·licitud
  13/02/2018