actualitat

 • 24/07/2014

  El proper 18 de setembre organitzarem el seminari “Fes emprenedoria sostenible, fent economia social i cooperativa”.

  L'objectiu del seminari és incrementar les probabilitats d’èxit de la vostra iniciativa emprenedora facilitant eines per definir una estratègia de valor diferencial. L’economia social pot esdevenir una eina per enfortir i enriquir els vostres projectes emprenedors, és per això que volem animar-vos a veure l'emprenedoria des d'aquesta perspectiva.
  Al llarg de la jornada, els aspectes clau a treballar seran els següents: posicionament i difrenciació, l'enfocament al client, gestió de persones, inversió i finançament, programes de suport i, per últim, el procés de creació de la vostra empresa. El seminari tindrà lloc a l'edifici de Can Peixauet (Avinguda Generalitat, 99) el proper 18 de setembre de 16:00 a 20:00. Si estàs interessat pots inscriure't trucant per telèfon (934665224) o enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.

  Aquesta acció de suport a l'economia cooperativa, és fruit de l'acord signat a principis d'any amb AraCoop. Aquesta entitat té com a objectiu renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa a Catalunya, en els diversos àmbits econòmics, socials i territorials. El programa, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en el marc del macro projecte Catalunya Emprèn, es desenvolupa amb la Confederació i les federacions de cooperatives de Catalunya, la participació activa i la implicació d’entitats, organitzacions sectorials i territorials que desenvolupen activitats de foment de l’economia social i cooperativa, com és el cas de Grameimpuls.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Restauració de Santa Coloma: a la cerca de la professionalització

  Gairebé 50 establiments participen en el programa de millores de la seva imatge
  20/07/2018

  Augmenta El Nombre D’emprenedors i Emprenedores a Santa Coloma

  Grameimpuls SA ha assessorat durant el primer semestre de 2018 un total de 292 projectes empresarials, liderats per 327 persones emprenedores.
  19/07/2018

  Subvenció de fins a 5.000€ pel traspàs de negoci

  Grameimpuls t’acompanya en la tramitació d’aquest ajut si has adquirit un negoci o tens pensat adquirir-ne un aquest 2018.
  11/07/2018