actualitat

 • 18/04/2016

  Enguany 140 joves de Santa Coloma de Gramenet podran participar dels Programes Joves per l’Ocupació i FEM Ocupació, amb l’objectiu de ser contractats per empreses del sector serveis, restauració, manteniment i comerç entre d’altres.

  La rellevància d’aquests programes no només està en la millora de l’ocupabilitat del col·lectiu de joves, sinó que estableix la possibilitat que aquelles empreses que contractin a aquests joves es beneficiaran durant sis mesos d’importants ajuts a la contractació.

  Els joves interessats en participar han d’estar en edats compreses entre els 16 i 29 anys, amb formació d’ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà, i/o amb experiència professional. Aquells joves que no tinguin el graduat en ESO, Grameimpuls els hi facilitarà l’oportunitat d’aconseguir-lo, ja que es contempla la matriculació a l’Institut Obert de Catalunya.

  Aquests joves seran formats prèviament a l’inici de la contractació o durant la mateixa i la formació estarà relacionada amb el lloc de treball que ocuparan. Entre d’altres podran fer cursos d’ajudant de cuiner, ajudant de cambrer, mosso/a de magatzem, depenent/a i cambrera de pisos.

  Les empreses són protagonistes d’aquests programes, aquelles que estiguin interessades en contractar accediran a una subvenció de 648,60 €/mes durant 6 mesos. L’empresa es pot acollir a qualsevol modalitat contractual a jornada completa o parcial. Aquest ajut a la contractació és compatible amb incentius fiscals i altres tipus de bonificacions contractuals.

  Prèviament a la contractació hi ha la possibilitat que els joves realitzin pràctiques en empreses.

  Apostar per fórmules de col·laboració públic-privat, com els Programes Joves per l’Ocupació i FEM Ocupació, suposa un impacte directe sobre la crisi, ja que la petita i mitjana empresa es beneficia d’uns ajuts a la contractació, que li permet a curt i mitjà termini poder plantejar-se nous objectius empresarials.

  Els joves i les empreses interessades poden contactar amb Grameimpuls al carrer Rafael Casanova, 40 de dilluns a dijous de 8:30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00 i si o prefereixen a través del telèfon 93 466 15 65 o al correu electrònic intermediacio@grameimpuls.cat. També a través de la nostra pàgina web fent clic aquí.

  Aquests programes es desenvolupen en el marc de Garantia Juvenil, que és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i estan cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, Servei d’Ocupació de Catalunya, Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls, SA.

   

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Nova formació sobre requisits legals per ser ‘instagramer’, ‘youtuber’ o ‘blogger’ professional

  L’acció es realitzarà al Servei de Foment Empresarial – Can Peixauet de 15.30 a 19.30 hores
  17/04/2018

  Grameimpuls posa en marxa Accelera, un programa que ofereix les empreses un pla de creixement personalitzat

  El termini de presentació de candidatures per participar de la iniciativa, impulsada per la Diputació i Pimec, finalitza el proper 4 de juny
  9/04/2018

  Can Peixauet acull un taller sobre la venda per internet

  El curs és de 8 hores i es realitzarà els dies 9, 11, 16 i 18 d’abril en horari de 14.30 a 16.30 hores
  6/04/2018