actualitat

 • 8/11/2018

  Inici de pràctiques per a una vintena d’alumnes de dos cursos de formació

  La durada del mòdul, que realitzaran a empreses del territori, és de 100 hores EMPRENEDORIAFORMACIÓOCUPACIÓPERSONES

  Un total de 18 persones que han finalitzat el mòdul teòric dels cursos de venedor/a, resposador/a i caixer/a i de manteniment d’instal·lacions d’electricitat, fontaneria, calefacció i climatització han iniciat aquesta setmana les pràctiques en empreses del territori. La durada d’aquest mòdul és de 100 hores.

  Els i les alumnes formen part de l’acció Nouvinguts del programa Treball als barris. El programa té una doble vessant. D’una banda, fomenta la igualtat d’oportunitats i promou la formació professional de les persones participants i, d’una altra, millora la ciutat en termes de cohesió social, dinamització econòmica, accessibilitat i qualitat ambiental. Al llarg d’aquests onze anys, el programa ha permès generar noves oportunitats laborals als col·lectius que més han patit la destrucció de llocs de treball.

  Treball als barris, en marxa des de l’any 2007, està vinculat a la convocatòria de subvencions de la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya. Des d’aleshores, s’han invertit més de 22 milions d’euros a la nostra ciutat. Un total de 8.000 persones han participat de les diverses actuacions que s’hi desenvolupen i que tenen com a principal objectiu millorar i dinamitzar la situació econòmica i social dels barris de la serra d’en Mena (Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos) i dels barris centrals, zones amb una elevada densitat de població i elevats nivells de desocupació.

  compartir

 • Notícies relacionades

  Torna el curs ‘Passió per la cuina’ d’hivern

  Les classes es realitzaran els dijous de 17.30 a 19.30 hores a l'edifici Canigó de l’Escola de Restauració
  18/01/2019
  Etiquetes: cuina , curs , Grameimpuls , gramenet , passió

  Santa Coloma recupera la figura del sereno

  La iniciativa implica la contractació de 18 persones, a través dels plans d’ocupació que gestiona Grameimpuls
  16/01/2019