actualitat

 • 17/04/2015

  Grameimpuls va posar en marxa la quarta edició del programa ‘Joves per l’Ocupació’  i les empreses col·laboradores han començat a contractar a part dels 90 joves que hi participen. 

  L’objectiu era formar a aquestes persones en les ocupacions més demandades en el mercat de treball principalment en especialitats associades a l’hostaleria, com ajudant de cuina, cambrer/es de pisos, atenció al client, operaris d’instal·lació i manteniment de fibra òptica.

  En l’àmbit de l’hostaleria les empreses que hi estan participant són Dehesa Food SL, Pans & Company i Cafetería Mus. En el curs de cambrer/es de pisos s’hi està treballant amb l’empresa Mnemon Group que també col·labora en la formació dels alumnes i en la seva posterior inserció mentre que en el curs d’instal·ladors es compta amb la presència de l’Escola Gremial d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona. Per últim l’empresa Ingesan ha contractat tant a l’àrea de manteniment d’edificis com en el servei d’atenció a les persones.  

  Recordem que aquest programa permet a les empreses col·laboradores que contractin a aquestes persones beneficiar-se durant sis mesos d’ajuts a la contractació, incentius fiscals i bonificacions.

  El programa ‘Joves per l’Ocupació’ significa un suport molt important pel col·lectiu de joves, molt castigat per la crisi, no només perquè promou la inserció directa en el mercat laboral, si no també perquè la seva participació en el programa permet assolir una qualificació professional i en els casos en els que no han obtingut el graduat en ESO, podran comptar amb el suport material, tècnic i econòmic per obtenir-lo.

  Les empreses que puguin estar interessades o vulguin ampliar informació també ho poden fer  a les oficines centrals de Grameimpuls (cr. Rafael Casanova, 40)  a l’adreça indicada o a través del telèfon 93 466 15 65.

  Aquest programa està promogut pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per Grameimpuls, SA.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a l’autoocupació s’amplia fins al 30 d’abril

  En total, es destinaran prop de 300.000 euros per a la creació de noves empreses
  22/03/2018

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018