actualitat

 • 17/11/2014

  El proper 2 de desembre les persones emprenedores del territori tenen una cita per acomiadar-se del 2014 en un ambient festiu i de col·laboració.

  L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, portarà a terme el proper dimarts 2 de desembre el darrer networking de l'any adreçat als empresaris i empresàries que formen part del teixit empresarial del Barcelonès Nord. L’acte té com a objectiu enfortir la relació entre els agents econòmics i aprofitar sinergies al nostre territori en un ambient distés i proper.  Serà, en definitiva, una manera informal d’establir o mantenir contactes en un entorn festiu.

  En aquesta ocasió la trobada es realitzarà a la segona planta del local Arribes del Duero, ubicat a la Avinguda de la Generalitat nº 11 de Santa Coloma de Gramenet. La sessió començarà a les 20.15 h. i es podran tastar vins i entrants preparats per a l'ocasió. La sessió serà dinamitzada amb un joc de pòquer entre les persones assistents.

  El preu de la trobada serà de 7 € (amb la beguda i els entrants inclosos) que s'hauran de  satisfer al mateix local el dia del networking. Es prega que per tal de poder organitzar l'espai i el càtering es confirmi per e-mail (formacue@grameimpuls.cat o per telèfon l’assistència (93 466 52 24) al Servei de Foment Empresarial.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a l’autoocupació s’amplia fins al 30 d’abril

  En total, es destinaran prop de 300.000 euros per a la creació de noves empreses
  22/03/2018

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018