Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

El curs per a professionals de la cuina arrenca a l'ERESC amb una sessió sobre els 'baos'

Una quinzena de professionals de la restauració de la ciutat han iniciat aquest dimarts la formació de cuina que s'ofereix aquest any a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El curs, format per vint classes de dues hores de durada, permet les persones assistents millorar i completar el seu perfil professional. La primera sessió ha estat dedicada als 'baos'.

 

 

 

 

Com fer la massa, amb quins ingredients, quantitats o tipus de farcits han estat alguns dels aspectes que s’han tractat en aquesta primera classe. La sessió ha anat a càrrec d’un professor de l’ERESC que ha explicat als i les participants del curs com elaborar aquest tipus de pa asiàtic, tota una tendència a la cuina dels restaurants, gràcies a la seva versatilitat.

Les classes adreçades a professionals es donen al showcooking, una sala que disposa d’una gran pantalla de televisió que enfoca la taula de cuina i que permet seguir les explicacions dels docents amb més detall. La setmana vinent, serà el torn dels caves.

En paral·lel, l'ERESC també ha programat aquest curs monogràfics de productes. El primer taller serà dimecres 15 de novembre i estarà dedicat a les tapes. Les persones interessades encara són a temps de fer la inscripció. 

Data de publicació: 09/11/2017