Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Bona acollida de la primera edició dels Cursos a la fresca de la UNED

La primera edició dels Cursos a la fresca que ha organitzat la UNED de Santa Coloma ha tingut molt bona acollida. Prop d’una vintena d’alumnes han participat en el curs Iniciació a les tècniques d’intervenció cognitives-conductuals que s’ha impartit durant el mes de juliol. L’èxit de participació assegura la seva continuïtat l’estiu vinent. 

 

El curs, de 8 hores, s’ha realitzat durant 4 sessions – 4, 5, 11 i 12  de juliol – de dues hores cadascuna. Amb un caràcter eminentment pràctic, la formació ha estat impartida pel psicòleg i docent de la UNED, Félix Fernández Mora. El perfil de les persones que han assistit és el d’un/a estudiant de psicologia de la UNED, tot i que també hi ha hagut alumnes que estudien a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Continuïtat garantida

La bona acollida que ha tingut aquesta primera edició garanteix la seva continuïtat. De moment, els Cursos a la fresca es tornaran a programar el mes de juliol vinent. També s’està estudiant replicar la part més pràctica del curs Iniciació de les tècniques d’investigació cognitives-conductuals de cara a la tardor.   

Data de publicació: 18/07/2017