Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

El casal Cuina’t l’estiu s’acomiada fins l’any vinent

El casal Cuina’t l’estiu ha tancat les portes amb un balanç molt positiu. Després de quatre setmanes d’intensa activitat, els infants i els joves que han participat en aquesta edició s’han acomiadat d’un casal que els ha servit per apropar-se al món de la gastronomia d’una manera lúdica i divertida. 

Per quart any consecutiu, Grameimpuls ha impulsat aquesta activitat adreçada a infants i joves d’entre 8 i 15 anys. La iniciativa ha combinat tallers de cuina, que s’han desenvolupat a l’Escola de Restauració, amb activitats de lleure, com visites a la vinya d’en Sabater, al Museu de la Xocolata o a la piscina, entre d’altres. Un equip de dinamitzadores formades al Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls han estat les encarregades de dirigir aquestes activitats d’oci.

En aquesta ocasió, els i les participants del casal han rebut també la visita d’un responsable de càsting del programa de televisió MasterChef Junior. Cuina’t l’estiu va començar l’estiu de 2014 i des d’aleshores ha tingut una gran acollida.

Data de publicació: 25/07/2017