Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

El PAE de Grameimpuls dona d’alta prop de cent negocis des de la seva posada en marxa

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de Grameimpuls ha donat d’alta 91 empreses des de la seva posada en marxa, l’octubre de 2014. Del total de negocis tramitats durant aquests dos anys i mig, 12 han estat societats limitades i 79 persones que s’han volgut constituir com a autònoms. El servei, que és gratuït, facilita la tramitació de la legalització d’una empresa a les persones emprenedores mitjançant un sistema electrònic ràpid i eficient.

Durant el primer trimestre de 2017, 14 autònoms i 3 societats limitades s’han constituït a través d’aquest recurs, segons les dades del darrer Termòmetre PAE publicades per la Diputació de Barcelona. Precisament, aquesta iniciativa neix d’un conveni de col·laboració que va subscriure la Diputació amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme al setembre de 2013 per establir aquest servei a la província de Barcelona. A Santa Coloma, el PAE està ubicat al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101).

A través d’aquest servei, les persones emprenedores poden donar d’alta el seu negoci de manera àgil i gratuïta. En tan sols una hora, la persona pot estar legalitzada com a autònoma, sense necessitat d’anar presencialment a les oficines de la Seguretat Social ni a les d’Hisenda. En el cas de les societats limitades, només hauria de presentar-se en una notaria per formalitzar el tràmit. En aquest supòsit, la SL quedaria constituïda en una setmana. Ambdues gestions són gratuïtes.

Les persones interessades es poden adreçar al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101), trucar al telèfon 93 466 52 24 o demanar informació a través del correu electrònic comunicacions_cue@grameimpuls.cat.

Data de publicació: 23/05/2017