Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls posa en marxa 'Degusta al Canigó', un nou programa formatiu per a joves

L’empresa municipal Grameimpuls, a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), posa en marxa un nou programa a la ciutat el projecte d’inserció Degusta al Canigó adreçat a joves menors de 30 anys. El programa formatiu, que serà d’un any, inclourà l’obtenció del Certificat de Professionalitat (CP) nivell 1 en les especialitats d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar. Aquesta possibilitat és la primera vegada que es posa en funcionament.

L’itinerari es realitzarà entre el 6 de novembre de 2017 i el 5 de novembre de 2018 a la nova seu de l’ERESC, a l’edifici Canigó del recinte Torribera, i beneficiarà a 20 persones. El curs es realitzarà de dilluns a divendres de 9.30 a 16.30 hores. Els plats que elaborin formaran part del menú de mig dia del que gaudiran el jovent.  Els alumnes rebran una beca mensual en funció de l’assistència i aprofitament.

A més del mòdul d’Operacions bàsiques de cuina i de restaurant i bar, Degusta al Canigó també contempla mòduls d’anglès i informàtica, orientació laboral, igualtat de gènere. Al llarg de tot el procés, les persones participants seran tutoritzades i acompanyades per tal de facilitar l’assoliment dels objectius especificats.

Criteris per participar-hi

Les persones interessades hauran de fer la inscripció a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40) en horari de dilluns a divendres  de 9 a 14 hores. Els requisits per a poder accedir-hi són estar inscrits a l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació  i estar registrats al sistema Nacional de Garantia Juvenil. Les places són limitades i es farà un procés de selecció a mitjans d’octubre.

El programa Degusta al Canigó té com a objectiu qualificar professionalment en un entorn de treball real joves del territori i afavorir la seva inserció en el mercat de treball.

Aquest projecte s’emmarca dins les ajudes del Fons Social Europeu previstes en el Programa Operatiu d’Empleo Juvenil (ajudes AP-POEJ) objectiu temàtic 8: aconseguir formació i treball de qualitat, en el context del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i està cofinançat per la Iniciativa de Empleo Juvenil i la Garantia Juvenil, mitjançant el Ministeri de Treball i la Seguretat Social. 

Data de publicació: 29/09/2017