Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Ja es poden tramitar els ajuts a la creació d’empreses

El termini per presentar les sol·licituds a la creació d’empreses ja està obert. Les persones interessades s’hauran d’adreçar al Servei de Foment Empresarial (Av. de la Generalitat, 99-101), on se’ls assessorà i ajudarà a presentar la documentació necessària per optar a la subvenció. La convocatòria estarà oberta fins al 30 de març de 2018. 

Els ajuts cobreixen, entre altres despeses, la quota d’autònoms dels sis primers mesos, la taxa municipal de llicències d’obres, la d’obertura de l’establiment, el cost tècnic o projecte de negoci expedit per un/a arquitecte/a o enginyer/a (amb un màxim de 1.000 €) o els costos de la gestoria per iniciar l’activitat. En conjunt, l’Ajuntament podrà subvencionar fins a 4.000 euros per a cada projecte empresarial.

Per sol·licitar aquests ajuts, cal estar empadronat/a a Santa Coloma de Gramenet o bé a un municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i muntar una empresa amb seu social a la ciutat. La subvenció la concedeix l’Ajuntament amb el suport econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). En total, l’Ajuntament, a través de Grameimpuls, destinarà 298.714 euros.

Sessions informatives

Per tal de donar a conèixer aquesta línia d'ajuts, Grameimpuls està organitzant sessions informatives. La propera tindrà lloc el dia 4 d'octubre, de 17.30 a 19.30 hores, al Servei de Foment Empresarial (av. de la Generalitat, 99-101). 

Data de publicació: 26/09/2017