Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

L’ERESC obre el període d’inscripcions per als cursos adreçats a professionals de la cuina

L’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) ofereix de nou aquest curs formació contínua i monogràfics per a persones professionals de la cuina i l’hostaleria. Els cursos, que es realitzaran a la nova seu de l’escola, a l’edifici Canigó, començaran el mes de novembre. Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines centrals de Grameimpuls.

Enguany, l’ERESC ha programat cursos de formació contínua i monogràfics. Pel que fa a la formació contínua, està formada per 20 sessions que faran especial atenció a les tècniques culinàries, bases de pastisseria i a la manipulació i conservació dels productes, entre d’altres. La cuina casolana es combinarà amb les tendències més actuals. Les sessions s’iniciaran el 7 de novembre, en horari de 17.30 a 19.30 hores, i tindran lloc tots els dimarts fins al 15 de maig. El preu del curs de formació contínua és de 150 euros per autònoms/es i  250 euros per a les persones assalariades, tot i que, en aquest cas, hi ha possibilitat de bonificació.

Tapes, Formatges i fumats

Quan els monogràfics, se n’han previst 3: de tapes (15,22 i 29 de novembre), fumats (14, 21 i 28 de febrer) i formatges (4, 11 i 18 d’abril). Seran tres sessions per producte i es realitzaran els dimecres de 17.30 a 19.30 hores. El preu per monogràfic és de 50 euros.

Les inscripcions ja estan obertes. Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) o bé a través de la pàgina web de l’ERESC (www.eresc.cat). Per a més informació sobre la programació dels cursos, cliqueu aquí. 

Data de publicació: 04/10/2017