Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

L’Espai de Recerca Activa acull accions formatives orientades a millorar el procés de cerca de feina

L’Espai de Recerca Activa inicia aquesta setmana un nou cicle de píndoles formatives orientades a complementar i millorar el procés de cerca de feina. Les sessions són gratuïtes i estan programades per als divendres 8, 15, 22 i 29 de setembre.

La primera píndola formativa estarà dedicada a l’entrevista de selecció. La sessió, que està prevista per al 8 de setembre, pretén que els usuaris i usuàries aprenguin a adquirir i desenvolupar les habilitats necessàries que entre en joc a una entrevista de treball. L’autocandidatura serà el leitmotiv de la sessió del 15 de setembre, que permetrà els i les participants treballar aquesta forma proactiva de dirigir-se a l’empresa i mostrar l’interès de formar-hi part. Les darreres dues sessions estaran dedicades a les habilitats socials (22 de setembre) i a la borsa de treball online Infojobs (29 de setembre).

Totes les sessions formatives es realitzaran a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) i tenen una durada de 2 hores i mitja. Les accions, que són gratuïtes, començaran a les 9 del matí. Les persones interessades a participar en aquestes sessions es poden inscriure clicant aquí.  

Data de publicació: 06/09/2017