Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Nova sessió formativa sobre les habilitats directives al món global

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza una sessió formativa sobre les noves habilitats directives del món global. El taller, que està programat per al proper 3 d’octubre, té com a objectiu donar a conèixer les persones participants les competències necessàries en un món 2.0.

La formació tindrà lloc el dia 3 d’octubre (de 15.30 a 19.30 hores), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades. L’acció permetrà les persones assistents conèixer, entendre i estar al dia de les noves habilitats, com la digitalització que avui s’exigeix per dirigir una empresa o iniciar una nova activitat.

Les persones interessades podran fer la inscripció trucant al telèfon 93 466 52 24, presencialment (avinguda Generalitat, 99-101), o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

 

Data de publicació: 28/09/2017