Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Obert el procés de selecció per a cinc cursos de formació ocupacional

El procés de selecció per als cursos de formació ocupacional en instal·lacions, manteniment de xarxes d’aigua i electricitat ja està obert. Els cursos, que formen part del programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP), estan adreçats a persones en situació d’atur i tenen com a objectiu millorar la seva ocupabilitat.

Grameimpuls inicia el procés de selecció de participants a cinc cursos: Muntatge i manteniment d’instal·lacions frigorífiques, Muntatge i manteniment d’instal·lacions calorífiques, Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió, Muntatge i manteniment d’infraestructures de telecomunicacions en edificis i Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua. Tots els cursos permeten obtenir el certificat de professionalitat de nivell 2.

Certificat de professionalitat

Els cursos tenen capacitat per a 15 alumnes i es realitzaran al Centre de Formació i Treball (av. Primavera) i al Centre de Formació La Ginesta (c. Castella, cantonada Almogàvers). En tots els casos, s’inclou un mòdul de formació professionalitzadora i un període de pràctiques en empreses, que permetrà els i les alumnes desenvolupar els coneixements i habilitats assolides durant el període formatiu. Les persones també comptaran amb el suport de l’equip d’Intermediació laboral de Grameimpuls, a través d'un procés de tutorització i acompanyament a la inserció.

Les persones interessades podran obtenir més informació sobre el perfil d’accés, procés de selecció, durada dels cursos i programa a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40), en horari de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00h o a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat

Aquests cursos estan promoguts pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls, SA.

Data de publicació: 12/01/2018