Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Obert el termini d’inscripció per al curs de gestió administrativa del programa SEFED

El termini d’inscripcions per al curs de certificat de professionalitat de nivell II en activitats de gestió administrativa del programa Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED) ja està obert. El curs està subvencionat i està adreçat a persones que es troben en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants de feina. Les sol·licituds s’han de tramitar a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40).

La formació, que es realitzarà al Centre de Formació Ocupacional La Ginesta, permet les persones formar-se amb una metodologia d’aprenentatge que simula l’activitat d’una empresa, és a dir, reproduir situacions reals de treball. Per poder-hi accedir, a més, cal disposar de graduat escolar, graduat en ESO, cicles formatius o certificat de professionalitat nivell I de la família professional administrativa o bé nivell II d’una altra especialitat. En cas de no poder acreditar el nivell acadèmic requerit, es podrà accedir superant una prova de nivell.

Certificat de professionalitat de nivel II

La formació que ofereix La Ginesta inclou nou mòduls: Operacions administratives comercials (160 hores); Gestió operativa de tresoreria (90h), Gestió auxiliar de persona (90h), Registres comptables (120h), Gravació de dades (90h), Gestió d’arxius (60h), Ofimàtica (190h), Formació Complementària (20h) i Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80h). En total, 900 hores de formació. Un cop finalitzada, els i les alumnes aconsegueixen el certificat de professionalitat de nivell II.

Pel que fa a les sortides professionals, les persones que assoleixen el curs poden treballar com a personal administratiu de comptabilitat en general, auxiliar administratiu de cobraments, de pagaments, de serveis de personal, de suport administratiu de compra i venda, entre d’altres perfils relacionats amb la gestió administrativa.

Com fer la sol·licitud

Les inscripcions s’han de fer a les oficines centrals de Grameimpuls. Per a més informació, podeu consultar la nostra pàgina webwww.grameimpuls.cat, apropar-vos a les nostres oficines (c. Rafael Casanova, 40) o bé trucar als telèfons 93 466 15 65 o 93 391 70 37.

El SEFED és un projecte de formació ocupacional subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Va néixer l’any 1987 amb la finalitat de formar persones a l’atur en el camp de l’administració i la gestió d’empreses. A Santa Coloma, el programa és gestionat per Grameimpuls.

Data de publicació: 08/09/2017