Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Reunió de treball del patronat de la Fundació Inform a l’ERESC

El patronat de la Fundació Inform, format per divuit entitats de Catalunya, ha aprovat aquest dijous el pla d’actuació per al 2018. La reunió de treball, que ha tingut lloc a la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC), ha reunit personal tècnic municipal, regidors i regidores i algunes alcaldesses dels ajuntaments que hi formen part, entre elles, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon i la de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.

A més de Santa Coloma –a través de Grameimpuls –, Inform està format pels ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Vilafranca de Penedès, Molins de Rei, El Prat de Llobregat, Manlleu, Lleida, Tortosa, Rubí, Reus, El Vendrell, Tarragona, Valls, Sabadell, Girona, així com de la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes i de l’Escola Pia de Catalunya.

Titular del programa SEFED

La Fundació Inform ofereix serveis de formació per facilitar la inserció laboral i la millora contínua de diferents col·lectius. Des de 1987, Inform és titular del programa Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED). A Santa Coloma, aquesta formació es realitza al Centre de Formació Ocupacional La Ginesta. El dispositiu SEFED permet les persones formar-se amb una metodologia d’aprenentatge que simula l’activitat d’una empresa, és a dir, reproduir situacions reals de treball. 

Data de publicació: 15/12/2017