Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Torna el curs ‘Passió per la cuina’ de tardor

Innovació i cuina tradicional són els ingredients principals de la nova edició del Passió per la cuina, el curs per a persones aficionades que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Les sessions es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’ERESC, i tindran lloc del 5 d’octubre al 30 de novembre.

Nyoquis amb polenta, còctel de marisc, pepitòria o una versió ampliada del clàssic hachis parmentier són algunes de les propostes culinàries que s’elaboraran al llarg de les 8 sessions en què consta la formació d’aquesta tardor (podeu consultar totes, aquí). Les classes es faran els dijous (a excepció del 12 d’octubre) en horari de 17.30 a 19.30 hores. El preu del curs és de 160 €.

Les persones interessades hauran de realitzar la inscripció a través del següent enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu trucar al telèfon 93 392 91 05, enviar un correu electrònic a hosteleria@grameimpuls.cat  o visitar la pàgina web de l'escola www.restauraciosantacoloma.cat.

Data de publicació: 13/09/2017