Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Últims dies per apuntar-se als monogràfics de cuina de l’Escola de Restauració

Les tapes són les protagonistes del primer monogràfic de cuina adreçat a professionals que programa aquest curs l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El taller tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de novembre. Fumats (14, 21 i 28 de febrer) i formatges (4, 11 i 18 d’abril) són les altres dues propostes que s’oferiran enguany. 

Les sessions s’impartiran els dimecres en el horari de 17:30 a 19:30 durant els mesos de novembre, febrer i juny. Els monogràfics de producte estaran formats per 3 sessions cadascun. La primera, dedicada a les tapes, serà de coneixement i descobriment del producte. Les altres dues sessions són d’aplicació culinària i conservació.

Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) o bé a través de la pàgina web de l’ERESC (www.eresc.cat). 

Data de publicació: 07/11/2017