Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Un 60% de les persones que inicien el curs d’infraestructures de telecomunicacions troben feina

Prop del 60% de les persones que van iniciar al març el curs de manteniment i muntatge de infraestructures de telecomunicacions han trobat feina. La formació, que va finalitzar el passat 30 de juny, s’ha realitzat al Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls. 

De les 17 persones que van començar el curs, 11 ja estan treballant. Aquesta xifra podria augmentar, ja que de la resta de participants de la formació, un està amb negociacions amb l’empresa de pràctiques per iniciar un contracte laboral i tres més estan en recerca activa de feina amb el suport del departament d’intermediació de Grameimpuls.

Tipologia d’empreses

Pel que fa a la tipologia d’empreses que han contractat, la gran majoria son empreses d’instal·lació i manteniment d’infraestructures de telecomunicacions, però també n’hi ha dedicades a la fabricació d’electrònica, a la seguretat, així com un hotel i una escola. Els negocis estan ubicats a Santa Coloma i a diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. El curs de manteniment i muntatge es va iniciar l’1 de març i ha inclòs un mòdul teòric i un altre pràctic. Les pràctiques no laborals són el darrer pas d’un procés que ha permès les persones participants obtenir el certificat de professionalitat.  

Data de publicació: 28/07/2017