actualitat

 • 27/11/2017

  Nova programació de cursos de formació ocupacional a Grameimpuls

  La finalitat d’aquestes accions formatives és millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat. FORMACIÓOCUPACIÓPERSONES

  Grameimpuls publica la nova oferta de formació ocupacional adreçada a persones desocupades. Els cursos són subvencionats i s’emmarquen al programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP). La finalitat d’aquestes accions formatives és millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat.

  En aquesta convocatòria Grameimpuls ofereix una vintena de cursos de formació ocupacional relacionats  amb les següents especialitats:  administració i gestió, comerç i màrqueting, instal·lacions i manteniment, serveis socioculturals i a la comunitat, electricitat i electrònica i energia i aigua. La durada dels cursos oscil·la entre les 250 i les 930 hores.

  Obtenció del Certificat de Professionalitat

  Els cursos tenen capacitat per a 15 alumnes i es realitzaran al Centre de Formació i Treball (av. Primavera) i al Centre de Formació La Ginesta (c. Castella, cantonada Almogàvers). En tots els casos, s’inclou un mòdul de formació professionalitzadora i un període de pràctiques en empreses, que permetrà els i les alumnes desenvolupar els coneixements i habilitats assolides durant el període formatiu. Les persones que superin el curs obtindran un Certificat de Professionalitat i a més, per aconseguir la seva inserció laboral, comptaran amb el suport de l’equip d’intermediació laboral de Grameimpuls, a través d’un procés de tutorització i acompanyament a la inserció.

  Les persones interessades podran obtenir més informació sobre el perfil d’accés, procés de selecció, durada dels cursos i programa a les oficines centrals de Grameimpuls (c. de Rafael Casanova, 40), en horari de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00h o a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat

  Aquests cursos estan promoguts pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionats per Grameimpuls, SA.

   

  compartir

 • Notícies relacionades

  Les botigues en línia centren la formació empresarial de l’abril

  L’acció, 'Vull vendre per Internet, per on començo?', està adreçada a comerciants tradicionals i empreses
  16/03/2018
  Etiquetes:

  Una trentena de persones amb discapacitat participaran en un programa d’inserció laboral

  El projecte contempla el seu acompanyament en el moment de la contractació a l’empresa ordinària
  15/03/2018

  L’empresa simulada de Grameimpuls participa a la 13a fira SEFED

  L’alumnat dona a conèixer els seus productes al mercat amb un expositor propi
  14/03/2018