actualitat

 • 3/11/2017

  Gran part de les seves darreres jornades laborals les ha dedicat a dibuixar l’escaire que després es fabricarà al taller. Des del mes de setembre, la Soumaya Boulben és la projectista d’Anudal, una empresa especialitzada en la fabricació d’accessoris per a fusteria d’alumini ubicada a Badalona. “Busquem la perfecció de les peces”, assegura sense deixar de mirar la pantalla de l’ordinador.

   

  Aquesta jove de 26 anys llicenciada en enginyeria naval per la Universitat de Barcelona (UB) va deixar les classes particulars que impartia per començar a treballar d’allò que havia estudiat. Una tasca difícil que no va fer sola. Ella és un cas atípic de perfil assessorat per Grameimpuls: persona amb estudis superiors i idiomes. No és que des de l’empresa municipal no es faci, és que se l’associa de manera habitual amb altres perfils relacionats amb oficis més manuals “No pensava que em poguessin ajudar”, admet.

  Assessorament personalitzat

  A Can Xiquet, les oficines centrals, la van assessorar a millorar la seva inserció en el mercat laboral. Primer, amb un curs de formació que podia complementar els seus estudis i que va iniciar i, més tard, treballant conjuntament perquè conegués amb profunditat el seu sector, tradicionalment molt masculí. “Em van ensenyar com reorientar el meu Currículum per poder trobar una feina més adient al que jo havia estudiat”, explica.

  Aquesta va ser la primera fase d’un procés que ha culminat amb un contracte laboral. “És el final del camí, però és molt important sentir-se acompanyada en el decurs de tota aquesta aventura”, assegura. Soumaya diu que ha estat una carrera on ha anat superant obstacles: el primer, definir millor el seu CV; el segon, conèixer el sector, després, treballant la seva autocandidatura… i així fins arribar a Anudal, una oferta de feina gestionada pel servei d'Intermediació de Grameimpuls. “És difícil, però si tens qui et doni ànims, el repte és més fàcil”, explica.

  Soumaya és una de les persones que han passat per aquest servei, ubicat a les oficines centrals de Can Xiquet (c. Rafael Casanova, 40). Podeu consultar tots els serveis que oferim a través d’aquest enllaç

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a l’autoocupació s’amplia fins al 30 d’abril

  En total, es destinaran prop de 300.000 euros per a la creació de noves empreses
  22/03/2018

  Nou curs de Passió per la cuina de primavera

  Les amanides, els escabetxos i els carpaccios són alguns dels plats que es cuinaran en aquesta edició
  21/03/2018

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018