actualitat

 • 25/10/2016

  L’Ajuntament de Santa Coloma facilitarà les pràctiques laborals remunerades per a 50 joves del municipi, que seran contractats per l’empresa municipal Grameimpuls.

  L’objectiu d’aquest programa és facilitar una primera experiència laboral als i les joves menors de 30 anys que hagin assolit un títol universitari, de cicles formatius de grau mig i/o superior o un certificat de professionalitat i que al finalitzar el període de pràctiques ha de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional.

  Els contractes en pràctiques seran de jornada completa i per un període de 6 mesos en els que els joves comptaran amb un tutor/a en el lloc de treball amb el que faran de forma conjunta el seguiment del seu pla de pràctiques remunerades.

  La possibilitat d’accedir a aquest programa d’experiència laboral és una oportunitat per a aquells joves que han finalitzat la seva formació i que mitjançant les pràctiques professionals, tindran l’oportunitat de posar en valor tots aquells coneixements adquirits durant el seu període de formació, podent incorporar-se a un treball real, supervisat per un professional que l’acompanyarà durant la seva jornada laboral en el desenvolupament i aplicació dels coneixements adquirits.

   Aquest programa d’experiències professionals està dotat amb 330.000€ cofinançats pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls.

  Des del 28 d’octubre fins el proper 8 de novembre totes les persones interessades s’han d’adreçar a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer. Rafael Casanova, 40) de dilluns a dijous en horari de matí (8.30 a 14.00) i de tarda (15.00 a 17.00) i divendres només en horari de matí (9.00 a 14.00).

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Nova formació sobre requisits legals per ser ‘instagramer’, ‘youtuber’ o ‘blogger’ professional

  L’acció es realitzarà al Servei de Foment Empresarial – Can Peixauet de 15.30 a 19.30 hores
  17/04/2018

  Grameimpuls posa en marxa Accelera, un programa que ofereix les empreses un pla de creixement personalitzat

  El termini de presentació de candidatures per participar de la iniciativa, impulsada per la Diputació i Pimec, finalitza el proper 4 de juny
  9/04/2018

  Can Peixauet acull un taller sobre la venda per internet

  El curs és de 8 hores i es realitzarà els dies 9, 11, 16 i 18 d’abril en horari de 14.30 a 16.30 hores
  6/04/2018