actualitat

 • 25/03/2014

  Grameimpuls gestionarà 55 cursos de formació ocupacional al llarg d’aquest any que permetran la participació de més de 700 persones en situació d’atur.

  Aquesta àmplia oferta formativa té com a objectiu que les persones participants en aquests cursos es preparin en especialitats com Atenció a les Persones, Instal·lacions Elèctriques, de Climatització, Solars Tèrmiques, Cuina, Cambrer, Administratius/ves, Mediació Comunitària, Animació Infantil, Microinformàtica, Vivers i Jardineria i Atenció al Públic. Destaca l’especialització d’alguns cursos adreçats al sector de la restauració com el de “Tapes i Pinxos”, entre d’altres.

  L’objectiu d’aquesta programació és capacitar i millorar l’ocupabilitat de les persones i oferir a les empreses dels diferents sectors, personal qualificat.

  La programació formativa 2014 destaca en tres aspectes molt importants, la qualitat de la formació, l’adequació d’aquesta a les necessitats del mercat de treball i la disposició d’un total de 160 subvencions dirigides a les empreses per la contractació d’alumnes.

  Aquests programes estan promoguts pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i estan gestionats per Grameimpuls.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  El termini de presentació de sol·licituds dels ajuts a l’autoocupació s’amplia fins al 30 d’abril

  En total, es destinaran prop de 300.000 euros per a la creació de noves empreses
  22/03/2018

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018