actualitat

 • 15/01/2016

  L’objectiu del Punt Reempresa al nostre municipi és la consecució d’un entorn favorable per a la cessió d’empreses i negocis entre persones.

  Des que la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van començar a desplegar el projecte Reempresa a les comarques barcelonines l'any 2011,  s’han realitzat 581 cessions de negocis amb  èxit, les quals han generat més de 29 milions d’euros d’inversió induïda, també s'ha assessorat a més de 2724 empreses i  des de Reempresa s'han assessorat a més de 4.100 persones reemprenedores.

  El programa Reempresa de Catalunya té com a objectiu permetre que persones que volen emprendre tinguin una plataforma web on consultar empreses viables i en funcionament que estan en situació de traspàs per circumstàncies especials. Alhora és un sistema pel qual un empresari o empresària que vol cedir el seu negoci a un altre perquè continuï l'activitat, té la informació al seu abast de com fer-ho amb la col•laboració d'un consultor especialitzat i a més amb un mercat transparent a Internet on fer la seva proposta.

  Serveis, comerç i hostaleria han estat els sectors en el que més operacions s'han portat a terme amb un 31%, 27% i 18% respectivament.

  Al nostre municipi aquest ha estat el millor any des de l’inici del punt Reempresa. S’han assolit 7 reempreses d’èxit amb un total de 8 reemprenedors i 15 cedents.  Els negocis més beneficiats han estat aquells inclosos en els sectors de comerç, restauració i servei amb un 37%, 25% i 13% respectivament.

  Si voleu informació o apuntar-vos a la iniciativa Reempresa (tant se val si teniu un negoci per cedir o en voleu agafar un, a Santa Coloma o a altre municipi)  l'entitat gestora a Santa Coloma és Grameimpuls i el podeu trobar al Centre d'Empreses de Can Peixauet ubicat a l’avinguda Generalitat, 99-10. Si voleu ser atesos podeu concertar una entrevista al mateix centre, demanant-la al 93 4665224 o enviar un correu a cue@grameimpuls.cat, posant com a referència Visita Reempresa.

  A la pàgina web www.reempresa.org podeu donar-vos d'alta i/o consultar la base de dades dels negocis en cessió que hi ha en cartera.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  L’Ateneu del Barcelonès Nord organitza una formació especialitzada en cooperativisme adreçada a gestories

  La sessió tindrà lloc els dies 5 i 12 d’abril al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls
  20/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018

  El 41% de les empreses creades a través Grameimpuls estan liderades per dones

  Aquestes noves empresàries destaquen per tenir un elevat grau de qualificació respecte els homes
  5/03/2018