actualitat

 • 6/10/2017

  L’Ajuntament de Santa Coloma ha formalitzat aquest divendres la seva adhesió al programa Municipi Cooperatiu, la iniciativa que impulsa la Federació de Cooperatives de Treball per fomentar aquest model empresarial. L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el president de la Federació, Perfecto Alonso han signat l’adhesió al programa, que desenvoluparà Grameimpuls.

  A l'acte també han assistit el president de Grameimpuls i primer tinent d'alcaldessa de promoció econòmica i ocupació, Esteve Serrano i el director de la Federació de Cooperatives de Treball, Guillem Perdrix. Municipi Cooperatiu té com a objectiu principal difondre i sensibilitzar al voltant del cooperativisme de treball.

  El programa està impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, una entitat que pretén donar suport a les empreses cooperatives, així com fer conèixer les oportunitats que ofereix el sector, cercant especialment el compromís i la implicació de les administracions locals. Actualment, hi ha 20 ajuntaments adherits al Programa, així com l’Agència de Desenvolupament del Berguedà que incorpora 37 municipis.

  Més de 4.000 cooperatives

  A Catalunya hi ha més de 4.000 cooperatives i un miler de societats laborals que generen més de 48.000 llocs de treball directes, el que equival a l’1,2% del total de l’ocupació i el 3% del PIB, amb un volum de negoci de 6.145 milions d’euros.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Les botigues en línia centren la formació empresarial de l’abril

  L’acció, 'Vull vendre per Internet, per on començo?', està adreçada a comerciants tradicionals i empreses
  16/03/2018
  Etiquetes:

  Una trentena de persones amb discapacitat participaran en un programa d’inserció laboral

  El projecte contempla el seu acompanyament en el moment de la contractació a l’empresa ordinària
  15/03/2018

  Molt més que un espai de psicologia

  La Mila Ogallar, psicòloga, i l’Elisa Ortiz, integradora social, són sòcies cooperativistes de Pulgarcitos, un centre de ‘coaching’ infantil i juvenil
  13/03/2018