Recerca avançada


PÍNDOLES FORMATIVES

A l'Espai de Recerca Activa de Grameimpuls trobaràs les següents accions formatives dirigides a complementar el teu procés de recerca de feina. 

Es tracta de sessions de 2 hores de durada amb continguts pràctics a les quals et pots inscriure aquí.

No te les perdis!

 

 

 

 

 

desembre 2017

COM FER UNA BONA AUTOCANDIDATURA: LA CANDIDATURA ESPONTÀNIA

1 de desembre - 09:00h a 12:30h

En aquesta sessió es treballarà la forma mitjançant la qual podem dirigir-nos de forma proactiva a les empreses per
tal de mostrar el nostre interès a formar part de la mateixa, sense saber si en aquest moment l’empresa disposa de processos de selecció adequats al nostre perfil professional.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

 

LA IMATGE EN L’ENTREVISTA DE SELECCIÓ

15 de desembre - 09:00h a 12:30h

En aquesta sessió es treballarà de forma teòrica i pràctica la cura de la nostra imatge per tal de transmetre professionalitat en la nostra presentació a l’empresa i poder superar els processos de selecció. És important que les persones participants duguin els seus propis estris de maquillatge.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

 

novembre 2017

COM FER UN CURRÍCULUM VITAE EFICAÇ I ATRACTIU

3 de novembre - 09:00h a 12:30h

L’objectiu d’aquesta sessió és aprendre com redactar el nostre currículum vitae de manera adequada, tenint en compte les pautes proporcionades i la tipologia de currículums, així com saber quin és que millor s’ajusta al nostre perfil i objectiu professional.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

LES XARXES SOCIALS COM A EINA DE RECERCA

10 de novembre - 09:00h a 12:30h

La “vida” en Twitter, Facebook, Linkedin ... pot ajudar-nos a aconseguir aquell lloc de treball que desitgem. Durant aquesta sessió aprendrem a fer “visible la nostra vida” en les xarxes socials, donat que és un aspecte fonamental en el procés de recerca de feina.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

PREPARA I PRACTICA L’ENTREVISTA DE SELECCIÓ

17 de novembre - 09:00h a 12:30h

L’objectiu d’aquesta sessió és aprendre a adquirir i desenvolupar les habilitats necessàries que entren en joc a una entrevista de treball, per a poder transmetre amb la màxima efectivitat possible la nostra idoneïtat vers la feina i el nostre valor afegit respecte a la resta de persones participants.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

EL PORTAL D’INFOJOBS

3 de novembre - 09:00h a 12:30h

L’objectiu d’aquesta sessió és conèixer i inscriure’s al portal infojobs.net (borsa de treball online que facilita la trobada entre oferta i demanda); així com conèixer quins són les passes a seguir per inscriure’s a una oferta de treball. Serà imprescindible tenir el currículum vitae en suport digital.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

 

ocutbre 2017

TEST PSICOTÈCNICS: CONEIX-LOS I PRACTICA’LS

6 d'octubre - 09:00h a 12:30h

En aquesta sessió es treballarà el coneixement teòric (què són i per a què es fan servir) i pràctic dels diferents tipus de proves psicotècniques en funció del seu objectiu.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

LES DINÀMIQUES DE GRUP EN ELS PROCESSOS DE SELECCIÓ

20 d'octubre - 09:00h a 12:30h

Les dinàmiques de grup són proves de discussió verbal que s'estan emprant cada vegada amb major freqüència en la selecció de personal. L’objectiu d'aquest taller és proporcionar-nos les habilitats i recursos necessaris per superar les dinàmiques de grup i saber desenvolupar-nos correctament en elles.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

 

SETEMBRE 2017

PREPARA I PRACTICA L’ENTREVISTA DE SELECCIÓ

8 de setembre - 09:00h a 12:30h

L’objectiu d’aquesta sessió és aprendre a adquirir i desenvolupar les habilitats necessàries que entren en joc a una entrevista de treball, per a poder transmetre amb la màxima efectivitat possible la nostra idoneïtat vers la feina i el nostre valor afegit respecte a la resta de persones participants.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

COM FER UNA BONA AUTOCANDIDATURA: LA CANDIDATURA ESPONTÀNIA

15 de setembre - 09:00h a 12:30h

En aquesta sessió es treballarà la forma mitjançant la qual podem dirigir-nos de forma proactiva a les empreses per tal de mostrar el nostre interès a formar part de la mateixa, sense saber si en aquest moment l’empresa disposa de processos de selecció adequats al nostre perfil professional.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

CONEIX I MILLORA LES TEVES HABILITATS SOCIALS

22 de setembre - 09:00h a 12:30h

Les habilitats socials són totes aquelles capacitats que ens ajuden en les nostres relacions amb els/les demés, que ens permeten interactuar amb normalitat a la nostra vida diària; és a dir, són formes de comportament que ens ajuden a adaptar-nos a la societat amb èxit. En aquesta sessió es treballarà la identificació i coneixement de les pròpies habilitats socials per tal de poder afrontar adequadament les diferents situacions pròpies de la interacció social.

Inscriu-te

  [Inscripció]

 

el portal d'infojobs

29 de setembre - 09:00h a 12:30h

L’objectiu d’aquesta sessió és conèixer i inscriure’s al portal infojobs.net (borsa de treball online que facilita la trobada entre oferta i demanda); així com conèixer quins són les passes a seguir per inscriure’s a una oferta de treball. Serà imprescindible tenir el currículum vitae en suport digital.

Inscriu-te

  [Inscripció]