actualitat

 • 6/05/2013

  El proper dimarts 14 de maig, a les 19’30 i a la sala de Can Sisteré es portarà a terme una jornada de difusió del programa REEMPRESA.

  El passat mes d’abril, i en el marc de les iniciatives que l’Ajuntament de Santa Coloma està executant per impulsar l’economia local, es va oficialitzar a la Sala de Govern de l’Ajuntament l’acte de signatura de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la Diputació de Barcelona i la patronal CECOT,  amb l’objectiu d’implantar un punt REEMPRESA al nostre territori.

  REEMPRESA és una iniciativa original i innovadora per dotar al clàssic “traspàs” d’un protocol professional i confiable  que permeti tant al cedent del negoci com al reemprenedor/a que vol agafar la gestió, treballar en un marc que garanteixi transparència i serietat. La idea és dotar d’eines al procés de cessió del negoci per no començar de zero i agafant el relleu d’un projecte empresarial ja existent per rellançar-lo, consolidar-lo i fer-lo créixer amb un nou talent.

  L’objectiu de REEMPRESA interactua transversalment amb l’enfortiment del teixit empresarial del Barcelonès Nord, el foment  de l’ocupació al territori, la dinamització del comerç local i evita el tancament de negocis viables per causes alienes a les seves potencialitats (jubilacions, trasllats de domicili, malaltia, canvis d’activitat, etc.).

  L’acte de presentació del nou punt REEMPRESA-SANTA COLOMA estarà obert a totes les persones interessades en aquesta iniciativa. La jornada serà presidida per l’Alcaldessa de Santa Coloma, el President de Grameimpuls, S.A i el President de la CECOT. Es realitzarà també una presentació tècnica per conèixer en més detalls com funciona el programa.

  La inscripció per assistir a la presentació s’ha de fer abans del proper dilluns 13 de maig a les 20 hores. Pot fer-se per telèfon (93 466 52 24) o bé per correu electrònic  especificant a l’assumpte “Inscripció acte REEMPRESA”.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Nova formació sobre requisits legals per ser ‘instagramer’, ‘youtuber’ o ‘blogger’ professional

  L’acció es realitzarà al Servei de Foment Empresarial – Can Peixauet de 15.30 a 19.30 hores
  17/04/2018

  Un grup d’alumnes de diversos instituts de Santa Coloma visiten Grameimpuls

  La iniciativa s’emmarca en el projecte Calidoscopi, promoguda per l’Ajuntament colomenc
  16/04/2018