actualitat

 • 11/07/2018

  Subvenció de fins a 5.000€ pel traspàs de negoci

  Grameimpuls t’acompanya en la tramitació d’aquest ajut si has adquirit un negoci o tens pensat adquirir-ne un aquest 2018. EMPRENEDORIA

  La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, ha posat en marxa una subvenció per a totes aquelles persones que hagin dut a terme un traspàs de negoci, o que tinguin previst fer-ho, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018. Grameimpuls, a través del seu punt Reempresa, et pot acompanyar en la tramitació de la subvenció.

  L’ajut està adreçat a tots aquells negocis, tant empreses físiques com jurídiques, del sector del comerç, artesania moda i serveis a les persones. S’entén per empreses de serveis a les persones: tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i estètica, bars i restaurants així com serveis de menjar preparat i càtering.

  Concretament, es subvencionen les despeses derivades per la compra, lloguer o tràmits de la concessió administrativa així com les relacionades amb l’obertura de l’establiment (obres, projectes d’interiorisme, instal·lacions, mobiliari, actuacions d’embelliment d’aparadors, etc). L’import és del 50% de la despesa per la compravenda del negoci amb un màxim de 5.000€, essent requisit indispensable que la inversió sigui de mínim 2.000€ i màxim 60.000€.

  Pots consultar tots els requisits al següent enllaç

  El termini de presentació de les sol·licituds és del 9 de juliol de 2018 fins al 31 de desembre de 2018. Si necessites ajuda per tramitar la teva sol·licitud, pots dirigir-te al Servei de Foment Empresarial al telèfon 934665224 o bé a l’adreça electrònica reempresa@grameimpuls.cat.

  compartir

 • Notícies relacionades

  Can Peixauet programa una sessió sobre ‘networking’ adreçada a dones emprenedores

  La formació tindrà lloc el proper dijous 22 de novembre de 16 a 20 hores
  16/11/2018

  Últims dies per inscriure’s a la matinal Reempresa

  Grameimpuls participa en aquesta trobada que permetrà posar en contacte persones que volen cedir el seu negoci i amb altres que volen reemprendre
  13/11/2018

  La captació dels primers clients, nova acció formativa a Can Peixauet

  La formació està programada per al 14 de novembre de 15 a 20 hores
  9/11/2018