actualitat

 • 23/01/2013

  El SOC i Grameimpuls promouen col.laboracions entre el sector públic i privat amb l’objectiu de contractar persones aturades.

  Una de les novetats que incorporen alguns dels programes del Servei d’Ocupació de Catalunya, que desenvolupa enguany Grameimpuls per la nova programació 2013, és la que estableix una col·laboració públic-privat molt clara i determinant, que consisteix en subvencionar a les empreses que contractin a persones en situació d’atur. Aquesta fórmula de treball conjunt entre administració i empresa o el que és el mateix públic i privat ve acompanyada d’un seguit de mesures que han de garantir el seu èxit. Les persones participants seran formades en aquelles ocupacions que en aquests moments tenen més demanda, les empreses podran acollir en pràctiques a aquests potencials treballadors i treballadores, i posteriorment contractar-los amb la garantia de rebre una subvenció per la contractació. També hem de destacar la implicació de diferents entitats de la ciutat que estan donant un suport molt valuós als projectes.

  Aquesta fórmula ha de permetre tenir un triple impacte. Primer millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, segon crear ocupació mitjançant la implicació directa de les empreses i tercer, reactivar l’economia del territori. En el seu conjunt són programes amb grans expectatives per les persones, les empreses i nosaltres com a gestors, ja que confiem en els resultats positius dels mateixos i esperem que si per aquest any aquesta fórmula s’aplicarà al col·lectiu de joves i d’aturats de llarga durada, en programacions successives pugui arribar a la totalitat de persones en situació d’atur.

  compartir

  Etiquetes:
 • Notícies relacionades

  Restauració de Santa Coloma: a la cerca de la professionalització

  Gairebé 50 establiments participen en el programa de millores de la seva imatge
  20/07/2018

  Augmenta El Nombre D’emprenedors i Emprenedores a Santa Coloma

  Grameimpuls SA ha assessorat durant el primer semestre de 2018 un total de 292 projectes empresarials, liderats per 327 persones emprenedores.
  19/07/2018

  Erasmus+ a Grameimpuls

  Grameimpuls gestiona des de l’any 2016 diferents convenis ERASMUS, amb un total de 17 mobilitats atorgades pel Servei Espanyol per a la Internalització de l’Educació (SEPIE).
  16/07/2018
  Etiquetes: Erasmus+ , formació , Grameimpuls