actualitat

 • 25/07/2018

  Un total de 33 empreses s’han constituït amb el Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de Grameimpuls en el primer semestre de l’any

  El servei ha incrementat en un 37,5% el volum d’usuaris atesos respecte al mateix període de l’any anterior EMPRENEDORIAPERSONES

  El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de Santa Coloma de Gramenet es consolida. Així ho demostren les xifres d’usuaris atesos per aquest servei durant el primer semestre de 2018. En aquests sis primers mesos el PAE ha ajudat a constituir un total de 33 empreses (31 autònoms i 2 societats limitades i ha tramitat la baixa de 5 autònoms (una opció a la qual opten alguns professionals gràcies a la nova normativa).

  Segons el rànking que publica la Diputació de Barcelona, dins la província el PAE ubicat a Grameimpuls, que també presta atenció a usuaris de Sant Adrià de Besòs, ha ajudat des de 2014 a constituir 152 empreses.  

  Els serveis a les empreses al capdavant

  Entre la tipologia d’empreses ateses, la categoria de serveis a les empreses i a les persones és la més nombrosa (19), seguida de comerç (5), formació (4), hostaleria (3), indústria (2) i l’art musical. 

  El servei PAE és gratuït i facilita la tramitació de la legalització d’una empresa a les persones emprenedores mitjançant un mecanisme electrònic ràpid i eficient. Les persones interessades poden donar-se d’alta sense necessitat d’anar presencialment a les oficines de la Seguretat Social ni a les d’Hisenda i en cas de les societats, només cal presentar-se en una notaria per formalitzar el tràmit. 

  Les persones interessades es poden adreçar al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101), trucar al telèfon 93 466 52 24 o demanar informació a través del correu electrònic comunicacions_cue@grameimpuls.cat.

  compartir

  Etiquetes: emprenedoria , Grameimpuls , pae
 • Notícies relacionades

  Subvencions per a la promoció de l’emprenedoria juvenil

  Els joves que amb dificultat d'inserció en el mercat laboral poden sol·licitar un ajut per iniciar una activitat empresarial com a treballadors autònoms
  27/07/2018

  Nou procés de selecció dins el projecte ERASMUS+

  Obert el procés de selecció de 6 mobilitats pel alumnat de Grameimpuls a Itàlia i Polònia, en el marc del projecte ERASMUS+
  26/07/2018
  Etiquetes: Erasmus+ , formació , Grameimpuls

  Al setembre àmplia programació de cursos de formació d’atenció a les persones

  Al setembre Grameimpuls iniciarà el nou curs amb una àmplia oferta de certificats de professionalitat de la família de serveis d’atenció a les persones.
  24/07/2018