actualitat

 • 12/03/2018

  Una trentena de dones participaran en tallers per formar-se en oficis tradicionalment masculinitzats

  El període d’inscripcions d’aquest projecte, que ensenyarà les participants electricitat, construcció o fontaneria, ja està en marxa OCUPACIÓPERSONES

  Grameimpuls posa en marxa el projecte Iria, que permetrà una trentena de dones formar-se en oficis tradicionalment masculinitzats. El període d’inscripcions per formar-hi part ja està obert. El programa oferirà tallers on s’ensenyaran tasques relacionades amb la construcció, la fontaneria o l’electricitat, així com tallers d’habilitats per a la defensa personal.

  Dins dels tallers formatius, les dones tindran l’oportunitat de conèixer de més a prop oficis tradicionalment ocupats per homes, i aprendran i posaran en pràctica algunes de les tasques principals de cadascun d’ells, com ara el muntatge de sanitaris, substitució de rajoles o el muntatge d’endolls. Com a taller complementari, realitzaran petites feines de l’automòbil i bricolatge. La sensibilització en igualtat d’oportunitats es treballarà vers el trencament d’estereotips de gènere.

  El programa es desenvoluparà en dos grups de 15 dones i tindrà una durada de 150 hores. La data prevista d’inici del primer grup serà el 9 d’abril i del segon, entre setembre i octubre. La formació es realitzarà al CFO La Ginesta. Les dones interessades en participar-hi, es poden inscriure a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) o trucant al telèfon 93 466 15 65.

  compartir

 • Notícies relacionades

  Restauració de Santa Coloma: a la cerca de la professionalització

  Gairebé 50 establiments participen en el programa de millores de la seva imatge
  20/07/2018

  Augmenta El Nombre D’emprenedors i Emprenedores a Santa Coloma

  Grameimpuls SA ha assessorat durant el primer semestre de 2018 un total de 292 projectes empresarials, liderats per 327 persones emprenedores.
  19/07/2018

  Noves Oportunitats Laborals Pels Joves

  Al setembre, l’empresa municipal Grameimpuls obrirà el procés de selecció per la contractació de joves en el marc del programa Garantia Juvenil, iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.
  18/07/2018